Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Regional Sales Representative till Pernod Ricard Sweden

Ansök nu

Vill du bli en del av ett världsledande företag inom vin- och spritbranschen? Är du dessutom ett energiknippe som lockas av att bli Pernod Ricard Swedens nästa stjärnsäljare? Här erbjuds du en utvecklande roll där du utgör en central funktion i företagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pernod Ricard Sweden. Du erbjuds initialt en provanställning på 6 månader, och blir därefter fastanställd hos Pernod Ricard Sweden.

Om företaget

Pernod Ricard är världsledande inom vin- och spritindustrin. De är verksamma inom närmare 80 dotterbolag och 94 produktionsanläggningar över hela världen. Pernod Ricard Sweden är en del av Pernod Ricard Northern Europe och har ca 60 anställda i Stockholm. Företaget fokuserar på 15 viktiga vin- och spritvarumärken så som ABSOLUT, Jameson, Beefeater och Stoneleigh.

Hos Pernod Ricard Sweden välkomnas du till en framåtsträvande organisation som erbjuder dig som medarbetare stora utvecklingsmöjligheter, så väl nationellt som internationellt. I rollen som Reional Sales Representative blir du en del av ett drivet och engagerat sälj-team om 10 personer som gillar att vara där det händer. Du välkomnas in i en familjär miljö med högt i tak där du erbjuds alla förutsättningar till bra upplärning och fortsatt utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som Regional Sales Representative kommer du att ansvara för försäljning av Pernod Ricards produktportfölj mot on-trade marknaden i region Stockholm City, i enlighet med fastställd försäljningsplan. Du arbetar med fokus på att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med företagets kunder och partners i regionen genom hög närvaro och avtal.

Du arbetar bland annat med att:
*Förhandla, skriva och följa upp avtal med kunder inom den giva regionen
*Hantera kundbehov och förfrågningar genom lämplig förhandlingscykel och teknik för att uppnå Pernod Ricards mål.
*Säkerställa att uppsatta försäljnings KPI: er nås i regionen
*Bygga kundrelationer baserat på förtroende, expertis och pålitlighet med hög närvaro
*Finansiellt ansvar för de tilldelade budgetar, och säkerställa execution in excellence
*Planera aktiviteter, provningar, events och kampanjer i regionen och sälja in nyheter
*Rapportera aktiviteter och besök i Pernod Ricards affärssystem Convivio.
*Säkerställa att lagstiftning regelverk och övriga policys efterföljs
*Jobba mot årliga och långsiktiga bonusmål med både hårda och mjuka värden
*Utveckla din kunskap om Pernod Ricards varumärken och deras positionering inom konkurrenslandskapet för att kunna samordna portfölj- och kanalstrategi och erbjuda bästa lösning för kunder
*Vara där det händer och bidra till försäljningsutvecklingen med rätt inställning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet i en roll inom försäljning alternativt marknadsföring, samt förståelse för HORECA/vin- & spritbranschen
* Goda kunskaper i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är social och utåtriktad samt och är van vid att träffa och samarbeta med olika typer av människor. Du är en entusiastisk person med mycket energi som bidrar med din höga relationella förmåga. Vidare är du självgående i ditt arbete och kreativ i ditt sätt att hantera problem samt utveckla kundrelationer. Dessutom har du en god förmåga att planera och prioritera i ditt eget arbete samt har en hög proaktivitet i ditt arbete. Som person är du driven och motiveras av att utvecklas och nå nya höjder i ditt arbete Slutligen har du enkelt för att lära dig nya saker och trivs i internationella miljöer där det gäller att bygga långvariga relationer.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm City
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Arbetets natur innebär att en del av arbetstidenär förlagd till kvällstid samt att ett visst mått av resande krävs. Du ges därmed fullt förtroendet att själv disponera sin arbetstid.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare