Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Redovisningsekonom till Dagab

Ansök nu

Har du ett sinne för siffror och vill fortsätta utvecklas i rollen som redovisningsekonom? Vill du arbeta på en av Nordens största koncerner inom dagligvaruhandeln som ansvarar för inköp, lager och transport till Axfoods butikskedjor? I denna roll erbjuds du stort ansvar där du får möjlighet att bidra med utveckling och förbättring av processer!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företaget

Dagab är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bland annat Mat.se ingår. Dagab är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom har du en viktig roll inom bolagets redovisningsfunktion. Du arbetar tillsammans med redovisningschefen med att säkerställa korrekt rapportering och verkar för att lagstiftning inom området samt bolagets interna regelverk efterlevs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av löpande redovisning, bokslutsarbete, rapportering och årsredovisning. Du arbetar vidare med andra förekommande ekonomirelaterade arbetsuppgifter så som periodiseringar, bonusuppföljningar och kostnadsuppföljningar. I rollen utgör du också ett stöd i form av intern support för verksamheten i redovisningsfrågor.

Du får även möjlighet att tillsammans med redovisningschefen delta i och leda interna projekt, samt på andra sätt bidra till redovisningsfunktionens fortsatta utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, meriterande med inriktning mot redovisning
* Minst tre-fem års arbetslivserfarenhet inom redovisning där du arbetat självständigt med bokslut. Meriterande om du har erfarenhet från ett större företag
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
* Det är meriterande med kunskaper inom SAP

Vi tror att du har förmågan att driva dina egna arbetsuppgifter framåt och trivs med att arbeta mot deadlines. Samtidigt trivs du i att samarbeta med andra och gillar att ta initiativ. Vi tror också att du är en person som har en god analytisk förmåga där du kan tänka abstrakt inom det ekonomiska området. Därtill är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet, du ser sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar utefter detta. Slutligen har du en god kommunikativ förmåga och är van att ha många kontaktytor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare