Hoppa till innehåll

Receptionist / Studentbemanning

Har du tidigare erfarenhet inom service och/eller administration? Trivs du i en varierad roll med många kontaktytor? För vår kunds räkning söker vi dig som studerar och därmed lockas av att ta dig an en serviceinriktad tjänst mellan julens stundande långhelger!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund. Du förväntas arbeta kontorstider enligt nedan datum: 20-22/12-2023, 27-29/12-2023 samt 2-5/12-2024

Om företaget

Du kommer att delges mer information om företaget i ett nästa steg.

Arbetsuppgifter

Som receptionist har du en koordinerande och serviceinriktad roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att ansvara för receptionen och bemanna kontorets växel för att svara på frågor från medlemmar och andra externa kontakter. Du ansvarar vidare för att ta emot eventuella besökare och leveranser. Slutligen ansvarar du för kontorets lokaler och säkerställer att kaffemaskinen är påfylld.

Det kommer under julen att vara något lägre arbetsbelastning, vilket innebär att du när det inte finns annat att prioritera är välkommen att studera i receptionen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av service och/eller administration
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen tror vi att du som söker är en person som brinner för att ge god service och är mån om att ge ett gott bemötande till andra runt omkring dig. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, är strukturerad och har en positiv inställning. I rollen är du ansiktet utåt för företaget vilket innebär att du bidrar till att skapa en välkomnande stämning och ge ett professionellt mottagande. Då rollen är självständig ställer det krav på att du trivs med att arbeta självständigt kombinerat med olika kontaktytor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 20/12 december
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (50 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
Administration
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga