Quality Coordinator till B. Braun Medical AB

Quality Coordinator till B. Braun Medical AB

Är du en engagerad person med öga för detaljer som vill bidra till att göra skillnad? B. Braun erbjuder dig en roll där du bidrar till kvalitetsarbetet för produkter som gör skillnad för människor över hela världen. Här får du möjligheten att bli en del av ett ledande företag inom hälso- och sjukvårdslösningar!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att B. Braun har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och B. Braun en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

B. Braun Medical är en av världens ledande leverantörer och tillverkare av hälso- och sjukvårdslösningar. Företaget grundades 1839 och har sedan dess haft en ständigt växande portfölj av effektiva sjukvårdslösningar. B. Braun förser den globala hälsovårdsmarkanden med produkter och system för anestesi, intensivvård, kardiologi, extrakorporeal blodbehandling, kirurgi samt tjänster för läkare, kliniker, privat kliniker och hemsjukvård. B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen har över 66 000 anställda världen över och i Sverige representeras företaget av cirka 65 medarbetare. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och omsätter över 500 miljoner.

Arbetsuppgifter

I rollen som Quality Coordinator arbetar du främst mot B. Brauns eftermarknad för att säkerställa att produkterna håller utlovad kvalitet. Du är ansvarig över reklamationsprocesser och hanterar kundärenden och ser till att rätt åtgärder tas vid klagomål och frågor från kunderna. Reklamationerna innefattar både läkemedel och medicinteknisk utrustning. Vidare ansvarar du för att sammanställa dokumentation och data enligt de regelverk B. Braun arbetar utifrån och du underhåller ständigt kvalitetsarbetet inom företaget genom att arbeta utifrån kvalitetssystemet. I takt med att du utvecklas i rollen bidrar du med förbättringsförslag och idéer om hur kvalitetsprocesserna ska utvecklas. Du har mycket kontakt med både interna och externa parter vilket innebär att du dagligen använder svenska och engelska i arbetet.

* Identifiera, registrera och dokumentera reklamationer
* Hantera statistik gällande reklamationer
* Ansvarig för utbildning av SAP/C3 samt reklamationshantering
* Driva projekt inom området
* Hantering av indragningar
* Hantering av läkemedelslagret och inventering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kvalitetsarbete och administration
* Du har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* Det är starkt meriterande med kunskap i SAP
* Erfarenhet av att arbeta i projekt är meriterande
* Avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande

Du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du har skinn på näsan och trivs i en självständig roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna på ett noggrant sätt och utför ditt arbetet med en hög känsla för kvalitet. Du är drivande, kan hantera större antal ärenden parallellt och är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar. Då du i rollen som Quality Coordinator har kontakt med interna och externa parter i en internationell miljö krävs det att du är kommunikativ och orädd och har god social kompetens och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Danderyd, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Quality Coordinator, kvalitetskoordinator, kvalitetsansvarig, administratör, kundsupport, B. Braun, B. Braun Medical, SAP, reklamationshantering, reklamationer, läkemedel, kvalitetsadministratör, backoffice, dokumentation, medtech

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.