Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektör inom väg- och tunnelmiljö till Eltel

Ansök nu

Är du engagerad och driven som person? Har du erfarenhet från entreprenadbranschen och vill nu utvecklas inom rollen som projektör? Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och är bekväm med att fatta egna beslut. Hos Eltel erbjuds du en varierande roll med utrymme för både ansvarstagande och utveckling.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör hos Eltel tillhör du Team Road bestående av 5 personer, projektledare, projektörer och projektadministratörer. Teamet jobbar primärt med avtal gentemot Trafikverket vilket innebär såväl stora om- och nybyggnationer som akut felavhjälpning och underhåll av kundens nät och anläggningar i väg- och tunnelmiljö. Eltel gör allt från projektering till färdiga installationer. Som projektör innebär denna roll en stor variation i vardagen, ena veckan kan bestå av arbetsledning och platsbesök med underentreprenörer medan nästa vecka kan vara fullt fokus på en avancerad nätprojektering.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Utföra projektering och kostnadsberäkningar
- Ta fram och uppdatera CAD-ritningar
- Bestämma och beställa material till projekten
- Söka olika typer av tillstånd hos myndigheter
- Skapa arbetshandlingar till utförandepersonal
- Resurssäkra och vara kontaktperson för utförandepersonal
- Hålla tät kontakt med beställare
- Sammanställa dokumentation och leverera den i kundens system

Visst arbete utöver ordinarie arbetstimmar förekommer i form av nattarbete, detta kan ske cirka 1-2 nätter i månaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
* Avslutad gymnasieutbildning
* Arbetslivserfarenhet inom projektering (gärna entreprenadbranschen) alternativt tekniker inom närliggande område, så som fibertekniker eller kabeltekniker
* Goda kunskaper i Officeprogrammen och övrig systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
* B-körkort

Meriterande kvalifikationer:
* Praktiskt erfarenhet av telenätens uppbyggnad
* Utbildning i entreprenadjuridik
* Kunskap i AutoCAD eller likvärdigt
* Erfarenhet av arbetsledning
* Erfarenhet av arbete i trafikverkets komplexa anläggningar

För att trivas i rollen ser vi att du besitter ett starkt driv och förmågan att självgående kunna driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Periodvis kan denna roll innebära högre arbetsbelastning och det är av vikt att du kan hantera dessa perioder samt sätta rätt prioriteringar. Vi ser även att gärna får ha förståelse för branschen och hur det fungerar med underentreprenörer och positivt om du därtill besitter en ekonomisk förståelse och ett lönsamhetsfokus. Slutligen ligger mycket fokus på din sociala förmåga, att du är öppen och lyhörd samt känner dig bekväm med att kunna driva dialog med underentreprenörer och beställare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare