Projektör inom fiber till Rejlers

Projektör inom fiber till Rejlers

Är du en driven problemlösare som vill ha ett varierande yrke där du får arbeta i en spännande teknisk miljö? Har du dessutom en teknisk bakgrund och vill få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då kan det här vara tjänsten för dig. Rejlers som är ett av Nordens största teknikkonsultbolag söker nu projektörer inom fiber till Stockholm!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 9 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rejlers har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rejlers en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Rejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag. De erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Med spetskompetens inom dessa områden, hjälper de företag, myndigheter och andra organisationer att möta morgondagens samhällsutmaningar. Företaget har en bred portfölj och en stor variation av beställare och uppdrag samtidigt som de ständigt intresserar sig för nya affärs- och teknikområden. Som konsult hos företaget får du möjlighet att utvecklas inom teknik och i roller som intresserar dig. Rejlers är inne i en expansiv fas och söker nu deras nästa projektörer som vill vara en viktig del i deras expansion.

På Rejlers blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, i kombination med att de är en leverantör som deras kunder har stort förtroende för, bygger stolthet och engagemang. I rollen arbetar du med nätplanering och du får möjligheten att arbeta med och utveckla den nya infrastrukturen.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör ansvarar du för dokumentation och kommunikation med myndigheter och markägare, samt planerar, projekterar och driva ditt arbete för att leverera enligt förväntan mot kund. Dina projekt drivs inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta underlag till entreprenörerna rörande hur nätet ska byggas samt upprätta dokumentation av projekterat nät.

Din roll som projektör är en viktig nyckelroll där du planerar och förbereder inför de olika projekten, du har stor variation i arbetet och varvar mellan kontorsarbete samt besök ute på plats.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Projektering
* Skapa projektplaner och driva dessa framåt
* Fältarbete i form av besiktningar och inspektioner
* Framtagande av förfrågningsunderlag, ritningar, mängdförtekningar, resurs- och kostnadsberäkningar
* Ha nära kontakt med projektledare och övriga i organisationen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
* Fibervana, kunskap av fiber genom utbildning eller erfarenhet från någon av dessa branscher: el, telecom, fiber, nätverk
* Goda datorkunskaper
* B-körkort
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och goda kunskaper i engelska
* Meriterande med erfarenhet av AutoCAD

Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann, strukturerad och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Därtill motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du har förmågan att agera snabbt och är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kommunikation och att du trivs i ett högt tempo.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, teknik, teknisk, telekom, entreprenad, heltid, Nätdesigner, projektledare, administration, administratör, fiberkoordinator, junior projektledare, teknik, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, telekom, entreprenad, koppar, internet, bredband, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.