Projektledare till Svenskt Kvalitetsindex

Projektledare till Svenskt Kvalitetsindex

Har du erfarenhet av att arbeta med undersökningar och är en framåtlutad person som trivs i en kundnära roll? Som projektledare är du en del av Svenskt Kvalitetsindex (SKIs) framtidsresa. Du innehar en nyckelroll med ett tydligt ansvar för bolagets fortsatta tillväxt genom din försäljning av nya projektuppdrag. I rollen som projektledare på SKI får du samtidigt skapa samhällsnytta och arbeta med välkända aktörer med starka varumärken.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SKI.

Om företaget

SKI har under tre decennier studerat kunders upplevelser av privata och offentliga verksamheter i Sverige, Norden och övriga Europa. Studierna ger insikter om vad som skapar nöjda kunder och bygger ett hållbart samhälle. Det har varit visionen sedan starten 1989 och känns idag mer aktuellt än någonsin. I dagsläget har bolaget ca tio medarbetare, i huvudsak projektledare och analytiker. Svenskt Kvalitetsindex ingår i EPSI Rating Group som har bolag i Norge, Danmark och Finland.
Hos SKI hjälper du deras uppdragsgivare att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Det finns en stor efterfrågan på SKI och deras tjänster. Med utgångspunkt i bolagets akademiska historia arbetar de med en forskningsbaserad metod som utgör en unik grund för opartiskhet och trovärdighet. Genom mätningar och analyser ger SKI underlag till branscher och organisationer som strävar efter att utveckla starkare relationer till sina kunder och medarbetare. Utöver undersökningar bedriver SKI även forskning i samarbete med bland annat Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ), Uppsala universitet, Mälardalens universitet.
Hos SKI erbjuds du att bli en del av ett prestigelöst men ambitiöst och framåtlutat team, som värderar gemenskap högt och ser arbetet som en social mötesplats att ha roligt på samtidigt som de alltid vill leverera hög kvalitet till sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utveckla SKIs affärer genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter. Vidare har du ett tydligt kundvårdande ansvar inom ditt segment för att bredda och utveckla affären samt ansvarar för den löpande kundkontakten.
Som projektledare är det dessutom din uppgift att designa, planera, genomföra och följa upp de undersökningar SKI erbjuder. Tillsammans med SKI:s analytiker analyserar och tolkar du resultat för att utforma rapporter och presentationer för kund. Du möter kundernas beslutsfattare och ledningsgruppsmedlemmar som vill få en större insikt om bl.a. sina kunders lojalitet och varumärke.
Rollen som projektledare möjliggör att SKI ligger i framkant utifrån kundens framtida behov och förväntningar. Denna tjänst samverkar brett internt med alla delar av organisationen, kunder och leverantörer av undersökningar.

Dina primära arbetsuppgifter är,
* Du utvecklar SKIs affär genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter
* Du arbetar i hela ledet från införsäljande möte till att designa, planera och genomföra de undersökningar som SKI erbjuder, därtill ansvarar du även för att följa upp dina kunder
* Du arbetar tätt tillsammans med SKIs analytiker för att analysera och tolka resultat
* Du utformar rapporter och skapar presentationer för dina kunder
* Du bearbetar beslutsfattare, ledningsgruppsmedlemmar och ansvarar över att sätta dig in i dina kunders verksamhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk examen inom relevant område
* Svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av statistik och/eller marknadsanalyser samt undersökningar i någon form
* Högt meriterande om du har erfarenhet från en konsultativ och kundnära roll

För att trivas i rollen ser vi att du är en utåtriktad person som uppskattar det dagliga mötet med nya människor. Du besitter en genuin nyfikenhet när det kommer till att lära dig nya saker och du delar gärna med dig av dina insikter till dina kollegor. Du är en handlingskraftig och företagsam person som gör saker direkt istället för att skjuta på dem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt. Vidare motiveras du av att sätta igång och driva projekt framåt, du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du bidrar med nya idéer och perspektiv. Som projektledare förväntas du driva dina egna kundsamarbeten framåt vilket ställer krav på din affärsmässighet och förmåga att sätta dig in i dina samarbetspartners verksamheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + övriga generösa förmåner

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.