Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Kebni

Ansök nu

Har du erfarenhet av ISO-certifieringen 26262 Kebni söker nu en projektledare som vill utreda företagets förutsättningar att bli certifierade genom att göra en förstudie. Om goda förutsättningar föreligger får du möjlighet att självständigt driva igenom processen med mål att Kebni ska certifieras!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kebni AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Kebni har idag verksamhet inom två olika produktområden - satellitkommunikation och tröghetssensorer. Företaget, med huvudkontor i Stockholm, är fokuserat på att bli en ledande leverantör av tillförlitlig teknologi, produkter och lösningar för satellitkommunikation, säkerhet, positionering och stabilisering. Kebnis produkter och lösningar riktar sig till statliga, militära och kommersiella kunder. Företaget verkar på en global marknad, direkt och genom ett nätverk av återförsäljare.

Nu söker Kebni en person som ska göra en förstudie i syfte att utreda förutsättningar för att bli certifierade av ISO 26262, och eventuellt slutföra projektet. Projektet grundar sig i Kebnis intresse att bredda sin produkt till andra branscher eller applikationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare är din initiala huvudsakliga arbetsuppgift att utföra en förstudie i syfte att ta fram underlag åt Kebni och deras möjligheter att bli certifierade med ISO 26262. Du utreder förutsättningarna inom verksamheten idag inför certifieringen - eventuella kostnader och resurser projektet kräver och vilka förändringar sett till arbetssätt som behöver göras för att driva igenom projektet. Genom att göra en marknadsanalys får du insikter kring certifikatet bland andra aktörer som du sedan tar med dig i din undersökning av bolagets förutsättningar att erhålla certifikatet. Om Kebni efter förstudien och dess resultat ser att ett projekt för att bli certifierade inom ISO 26262 är aktuellt och genomförbart förlängs ditt uppdrag och du förväntas driva igenom projektet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du är utbildad civilingenjör
* Erfarenhet av ISO-certifikatet 26262
* Erfarenhet som projektledare
* Vana att driva förändringsarbete
* Bakgrund inom fordonsindustrin är meriterande

För att lyckas i rollen som projektledare hos Kebni tar du alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Du förväntas självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst i. Eftersom projektet kräver dialog med flera interna kontakter är det viktigt att du gillar att samarbete och är mån om att lyssna på vad andra har att säga.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare