Hoppa till innehåll

Projektledare till Atek Avvattningsteknik

Har du erfarenhet inom projektledning och ett intresse av teknik? Vill du vidareutvecklas på ett växande företag med högt i tak och korta beslutsvägar? Hos ATEK Avvattningsteknik AB erbjuds du en dynamisk vardag tillsammans med ett sammansvetsat gäng. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Atek.

Om företaget

ATEK verkar inom avloppsvattenrening, dricksvattenrening och biogas. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade lösningar med syfte att optimera och energieffektivisera såväl befintliga som nyproducerade anläggningar.

Engagemanget sträcker sig från beräkning och design till installation och service och det övergripande målet är att alltid leverera rätt lösning till rätt applikation.
ATEK är ett familjeägt bolag som grundades 1981. Kontoret finns i Solna och kunderna utgörs av kommuner och industrier i Sverige och Norge.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare tillhör du ett team om sju personer där du ansvarar för att leda genomförandet av projekt hos ATEKs kunder. Arbetet inkluderar bl.a. projektering, inköp, planering och samordning och innefattar kontakt med beställare, leverantörer och underentreprenörer. Under projektets gång säkerställer du att det fortlöper på ett kvalitativt och effektivt sätt. Hur många projekt som hanteras parallellt beror på projektens storlek och innehåll; ett projekt hos ATEK kan innebära allt ifrån mindre maskininstallationer till totalentreprenader.

På sikt kommer du även att vara involverad i anbudsprocesser och strategiska beslut gällande anbud.

Centrala arbetsuppgifter:
* Projektera och projektleda projekt hos ATEKs kunder.
* Ansvara för kontakt med leverantörer och underentreprenörer.
* Samordna inom egna projekt och även med sidoentreprenader på arbetsplatsen.
* Medverka i anbudsprocesser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet som projektledare, med fördel inom en teknisk bransch
* Intresse av teknik
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift.
* B-körkort
* Universitetsexamen från relevant utbildning är meriterande
* Erfarenhet av att arbeta med anbud är meriterande

För att passa i rollen ser vi att du är en noggrann person med en god förmåga för planering och struktur. Med hänvisning till rollens många kontaktytor ser vi att du är socialt orädd och en skicklig kommunikatör som trivs i mötet med nya människor. Vi ser även att du är en relationsskapande person som förstår värdet av långsiktiga relationer och återkommande kunder. Slutligen ser vi att du är en prestigelös lagspelare som ser till gruppens bästa.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga