Projektingenjör till Marioff

Projektingenjör till Marioff

Har du ett stort tekniskt intresse? Vill du ta nästa steg till ett spännande högteknologiskt bolag i framkant? Om du vill applicera kunskaper från dina arbetslivserfarenheter eller akademiska färdigheter på en unik arbetsplats som projektingenjör, läser du rätt annons. Hos Marioff erbjuds du en arbetsplats med högt i tak, modern kultur samt stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Marioff har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Marioff en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Du erbjuds möjligheten att arbeta med högteknologiska produkter i en dynamisk och internationell arbetsmiljö.

Om företaget

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioffs brandbekämpningssystem, HI-FOG, har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG-systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom exempelvis industrier, sjukhus och fastigheter.
Marioffs huvudkontor och fabrik finns i Finland, med dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Italien, Ryssland, Spanien, Sverige och Storbritannien. De servar även kunder globalt genom deras certifierade partners. Marioff är ett Carrier-företag som är en ledande global leverantör av innovativ teknik för värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC), kylning, brand, säkerhet och byggnadsautomation.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektingenjör hos Marioff kommer du att verka i nära samarbete med projektledare och designingenjörer och spela en central roll från start till slut genom projekt och processer. Du har därigenom en varierande roll och stor bredd i dina arbetsuppgifter. Du bidrar med dina insatser i ett antal projekt som löper parallellt, varav antalet bestäms utifrån omfattning och storlek. Du är involverad i regelbundna avstämningar och säkerställer att respektive projekt fortlöper med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Du är därigenom involverad i övergripande planering och ekonomiska uppföljningar för respektive projekt.

* Säkerställa kvalitet, produktivitet och lönsamhet i respektive projekt
* Vara involverad i hela projektkedjan, från uppstart med kund till att projektet är slutfört
* Samarbeta och kommunicera effektivt med projektledare och designingenjörer
* Planering och ekonomiska uppföljningen av projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Stort tekniskt intresse
* Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
* Mycket god datorvana
* B-Körkort
* Tidigare arbetslivserfarenhet av projektplanering är väldigt meriterande
* Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande, men ej obligatoriskt

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt, då du förstår vikten av struktur och är genomgående metodisk och systematisk i din planering. Du klarar av att arbeta tätt i ett team men även självständigt i en roll där du ges möjlighet att utvecklas utifrån din egen ambition. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Avslutningsvis har du en god kommunikativförmåga och trivs som bäst i sociala situationer.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Project Engineer, projektingenjör, ingenjör, koordinering, projektplanering, Marioff, HI-FOG, brandbekämpningssystem, teknik, Stockholm, Sverige, Kista, heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.