Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektadministratör med start omgående

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du tillgänglig omgående och vill vara en del av ett spännande projekt inom kollektivtrafiken? Har du därtill erfarenhet inom projektledning och vill vidareutvecklas? Hos Transdev erbjuds du en dynamisk vardag tillsammans med ett engagerat team!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Transdev. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Transdev är en av Sveriges ledande operatörer inom kollektivtrafiken med närmare 80 års erfarenhet och över 5 000 medarbetare. De är verksamma i hela Sverige och möjliggör tusentals resor genom att skapa integrerade lösningar med buss, tåg, taxi, spårvagn och båt. De strävar ständigt mot säkrare och mer hållbara samt miljövänliga transportlösningar. Transdev är en värderingsstyrd organisation som arbetar med hållbar samhällsutveckling och värderar handling, ansvar, nytänkande samt samspel.

I denna roll blir du en del av ett stort och spännande projekt som varar i minst 6 månader.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör intar du en nyckelposition som projektledarens högra hand. Din roll i att driva projektet framåt och hålla teamet synkroniserat är av central betydelse. Ditt ansvarsområde omfattar sammanställning av krav och avtal, koordinering för att säkerställa att kraven efterföljs samt uppföljning och uppdatering av projektbudgeten. Dina arbetsuppgifter sträcker sig även till att administrera och svara på frågor via intranätet, leda olika arbetsströmmar med varierande deadlines samt ansvara för att leda risk- och möjlighetsarbetet.

I anknytning till risk- och möjlighetsarbetet kommer du att följa upp delprojektledarnas aktivitetsplaner, sammanställa resultat från workshops och möten samt samarbeta med projektledarna för att skapa och leverera presentationer till styrgruppen. Du kommer att få en grundlig introduktion till rollen och arbeta nära kompetenta kollegor inom området.
Dina ansvarsområden är:
* Sammanställning av uppföljning av Krav
* Supportera i uppföljning och uppdatering av budget
* Hanteringar av frågor och svar
* Stötta arbetsströmmarna med olika deadlines
* Leda risk och möjlighetsarbetsmöten
* Följa upp delprojektledarnas aktivitetsplaner
* Sammanställa output från workshops/möten samt skapa presentationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant universitetsutbildning såsom en ingenjörs-, management- eller ekonomiutbildning
* Teoretisk eller praktisk erfarenhet av projektledning
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Meriterande
* Erfarenhet av kollektivtrafik
* Erfarenhet av Gantt-schema
* Erfarenhet av arbete med komplex projektledning/i liknande roll

För att passa i rollen som projektadministratör ser vi att du besitter ett starkt driv och en förmåga att självgående driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta beslut och agera utifrån dessa. Vidare ser vi att du planerar ditt arbete och jobbar metodiskt med arbetsuppgifterna. Med din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Slutligen är du som person analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår komplexa uppgifter och upptäcker eventuella fel.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Bromma, med möjlighet till hybridarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.