Projekt- och Byggledare till HELM

Projekt- och Byggledare till HELM

Har du erfarenhet av projektledning och vill arbeta i en utvecklande roll med stort ansvar? HELM söker nu en självgående och målinriktad projektledare som vill arbeta på ett familjärt företag med drivna och positiva medarbetare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Helm Project Management AB.

Om företaget

Företaget Helm grundades 2007 och bedriver konsultverksamhet främst inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, samt besiktning. Verksamheten erbjuder konsulttjänster i byggprocessens samtliga faser, från idé och analys till drift och underhåll.

Helm har nu mångårig erfarenhet inom deras bransch, tack vare deras företagsstruktur som kombinerar medarbetare, samarbetspartners och olika verksamhetsområden. Stockholms stad, Sundbybergs stad, Svenska kyrkan, Vasakronan, Veidekke och Fabegé är bara några exempel på deras kunder. Idag består Helm av ett 15-tal konsulter som gillar att utmana och testa sina gränser både på arbetet och privat.

Arbetsuppgifter

I din roll som projekt- eller byggledare har du varierande arbetsuppgifter i uppdraget att företräda beställaren i genomförandet av mark/anläggning- och infrastrukturprojekt i processens alla skeden. Du ansvarar övergripande för att planera och leda arbetet och att bereda beslut för beställaren avseende tid, ekonomi och kvalitet. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att utforma projektplan, sammankalla och leda möten med grupper inom projektet samt förankra och kommunicera beslut och information i organisationen. Vidare ingår upphandling av resurser, förhandling med parter. Du ansvarar även för myndighets-, kund-, brukar- och leverantörskontakter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning
* Minst ett års erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med bygg- och projektledning
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande kunskaper är:
* Kunskap av byggbranschens regelverk och bestämmelser (så som AB04, AMA Anläggning och MER Anläggning) samt entreprenadjuridik
* Erfarenhet av arbete inom genomförandefasen vad gäller mark- och anläggningsprojekt.
* Erfarenhet av att protokollföra möten såsom teknik-, bygg-, och ekonomimöten

I rollen krävs det att du har en god förmåga att driva arbetet framåt då du arbetar självständigt med projekten. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är driven och tycker om att arbeta projektorienterat. Vidare är du nyfiken samt kreativ och engagerar dig gärna i projekten på så vis att du kommer med egna idéer, bygger upp relationer samt siktar på att prestera på hög nivå. Då du dagligen samarbetar med både beställare och kollegor ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig matchning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.