Project Manager / Projektledare till ONE Nordic

Project Manager / Projektledare till ONE Nordic

Är du en självgående och strukturerad person som har förmågan att ta beslut? Vill du arbeta i en samordnande och ledande roll med många kontaktytor? ONE Nordic söker nu projektledare med ansvar för att leda och planera projekt inom belysning. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ONE Nordic.

Om företaget

ONE Nordic AB är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och - användare. Idag är de ca 1300 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö. Kontoret i Stockholm är beläget i Segeltorp där cirka 80 drivna och engagerade medarbetare utgår ifrån. ONE Nordic värderar god sammanhållning, samarbete och utveckling högt vilket innebär att de har gemensamma aktiviteter såväl innanför som utanför arbetet.
Du kommer att tillhöra avdelningen Service Stockholm EBT (elnät, belysning och trafik) som är en av ONE Nordics största avdelning nationellt. Nu söker ONE Nordic fler projektledare som kan arbeta kundinriktat i ONE Nordics målstyrda och projektorienterade organisation.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du ha en styrande och ledande roll där du tar ansvar för de tilldelade projektens tekniska, administrativa och ekonomiska delar. Du kommer att styra, leda och följa upp projektarbetet genom alla faser så att effekt - och projektmålen nås. Du kommer därför ansvara för projekten såväl internt som externt och hålla en kontinuerlig kontakt med dina kunder från kravställning till leverans.

Vidare kommer du att arbeta med montörer, tekniker och underentreprenörer som du leder samt ansvara för deras utveckling inom bolaget. Rollen som projektledare är främst administrativ men du förväntas även röra dig ute på arbetsområdet där du motiverar och coachar dina medarbetare och entreprenörer. Du ansvarar för att projekten utförs på ett affärsmässigt och lönsamt sätt genom att arbeta med kalkylering av framtida uppdrag, planera och ansvara för genomförandet samt löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Övergripande arbetsuppgifter:

* Ansvara för genomförandet av projekt vad gäller tekniska, administrativa och ekonomiska delar
* Styra, leda och ansvara för montörer och underentreprenörer samt deras utveckling
* Arbeta administrativt och se till att alla verktyg, fordon och material finns tillgängliga
* Ansvara för att projekten utförs på ett affärsmässigt och lönsamt sätt
* Medverka till ett aktivt säkerhetsarbete för medarbetarna och säkerställa att miljö - samt arbetsrutiner följs

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Tidigare erfarenhet av en projektledande roll eller motsvarande
* God datavana och goda kunskaper i Officepaketet
* Meriterande med arbetserfarenhet inom el i allmänhet, belysning eller markarbeten
* Meriterande med akademisk utbildning

För att passa i rollen som projektledare ser vi att du besitter ett starkt driv och en förmåga att självgående kunna driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta beslut och agera utifrån dessa. Vidare ser vi att du besitter en stor social kompetens och har förmågan att vårda kundkontakter samt leva upp till behov och deadlines. Slutligen ser vi att du trivs med att arbeta organiserat och är duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.