Pricing Specialist

Pricing Specialist

Har du ett sinne för siffror och analys? Vill du arbeta med Pricing och driva utveckling för arbetssätt och digitalisering? Hos Däckpartner erbjuds du en stimulerande roll i en prestigelös miljö där du får ett stort ansvar!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Däckpartner har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Däckpartner en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Däckpartner grundades 1994 och är idag en av Nordens största aktörer i branschen. Med passion för däck, fälgar och fordon är företaget en fri och oberoende leverantör av däck. För närvarande har dem över 170 verkstäder anslutna i Sverige från norr till söder.

Här erbjuds du att bli en del av en familjär arbetsplats och utgår från Däckpartners huvudkontor i Stockholm Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som Pricing Specialist blir du primärt ansvarig för att utveckla och driva företagets prisstrategiska arbete, samt arbetar med att utveckla arbetssätt för försäljningsavdelningens arbete med prisanalyser och produkthantering mot konsument. Detta innebär bland annat att upprätta konsumentprislistor mot företagets verkstäder samt uppdatering av prissättning mot företagets e-handel. Vidare är du delaktig i inköpsprocessen och arbetar du med prisanalys inför förhandling med leverantör, samt deltar förhandlingsmöten.

Du utgör en länk mellan samarbetspartners, konsulter och arbetsgruppen vad gäller digitala system och arbetar strategiskt och brett med pricing, analyser och nyckeltal. Arbete med utvecklingsfrågor kopplat till företagets digitalisering kommer även att ingå i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av administrativt arbete
* Erfarenhet av någon form av prisanalytiskt arbete alternativt numeriskt arbete
* Goda kunskaper i Officepaketet, primärt Excel
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken och har ett intresse och sinne för siffror och analys. Som person är du noggrann och strukturerad. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Rollen kräver att du är samarbetsorienterad då du arbetar tätt ihop med ditt team, du är prestigelös och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor vid behov. Då rollen innebär flertalet kontaktytor har du en god social kompetens.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Stockholm, Solna.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.