Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Platform Commercial Manager till Gordon Delivery

Ansök nu

Drivs du av att jobba med värdebaserad och strategisk försäljning? Vill du dessutom arbeta på ett snabbväxande scaleup-bolag och vara en viktig del av deras tillväxtresa? Gordon Delivery söker en driven person som vill axla en viktig strategisk och operativ roll för deras framtida tillväxt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gordon Delivery.

Om företaget

Gordon Delivery grundades i Stockholm 2015. Gordon är en snabbväxande scaleup som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering av last-mile-flödet, som till stor del är drivet av e-handeln. Bland kunderna finns bland annat merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar. Gordon Delivery växer snabbt och omsättningen 2022 uppgick till cirka 600miljoner. Navet i Gordon Delivery är den egenutvecklade molnbaserade plattformen. Plattformen är en del av erbjudandet av leveranstjänster, men sälj också frikopplad från leveranserbjudandet som en molnbaserad SaaS-lösning.

Sedan sommaren 2021 är Gordon Delivery utnämnda till ett av Dagens Industris miljardvärderade teknikbolag. Gordon har kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

Arbetsuppgifter

Som Commercial Manager arbetar du främst med att kommersialisera Gordons plattform. Du ingår i ett försäljningsteam på fem personer i en platt organisation, där ni tillsammans arbetar för att utveckla affären inom bolagets två affärsområden. Ditt fokus kommer till stor del att handla om att identifiera nya affärsmöjligheter och tillväxtdrivande aktiviteter. Genom din analytiska förmåga och affärsförståelse är du med och utmanar samt bidrar med insikter i syfte att utveckla och driva affären framåt. Självständigt planerar och genomför du försäljningsaktiviteter i syfte att öka intäktsströmmen för tjänsten, samtidigt som du designar strategi och roadmap för att nå långsiktiga tillväxtmål.

Du befinner dig i gränslandet mellan tech- och säljteamet och rapporterar till Head of Nordic Sales.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års erfarenhet av att jobba som Account Manager, KAM eller liknande. Gärna i roller inom SaaS alt tjänsteförsäljning
* Goda kunskaper i PowerPoint och Excel och med fördel div CRM-system
* Du talar svenska och engelska flytande, samt kommunicerar obehindrat i tal och skrift
* Meriterande om du har tekniskt intresse

För rollen som Commercial Manager söker vi dig som har förmåga att se affärers långsiktiga betydelse och som resonerar utifrån ett strategiskt perspektiv. Vi söker dig som snabbt kan skapa förtroende och är en duktig relationsbyggare. Du behöver kunna samarbeta med andra, då denna roll bygger på att i samråd med andra funktioner skapa värde för slutkunden. Du trivs med att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. I rollen uppmanas du att komma med idéer och du trivs med att arbeta i en innovativ miljö där du får möjlighet att utmana och förändra. Vidare är du analytisk där du jobbar mot långsiktiga mål, och framför allt brinner du för att hela tiden hitta nya potentiella försäljningsdrivande vinklar/aktiviteter. För att verkligen lyckas behöver du ha ett starkt engagemang och stort eget driv.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hammarbybacken 27, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare