Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Orderansvarig / Orderadministratör

Vill du arbeta med administration och orderhantering? Vill du dessutom arbeta på ett företag i framkant där du erbjuds goda möjligheter till utveckling? För vår kunds räkning söker vi nu en driven orderadministratör. Här erbjuds en utmanande roll där du får möjlighet att ta ägandeskap, och blir en del av ett engagerat team!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en väletablerad spelare i kosttillskottsbranschen. De erbjuder kvalitativa och egenutvecklade produkter som passar människor i livets alla faser. Här välkomnas du till ett drivet och engagerat team som samlas i trevliga lokaler Stockholm.

Vi kommer i annonsen inte att gå ut med företagsnamn, men informerar dig om företaget vid ett första samtal.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som orderadministratör arbetar du i en delad roll. Ungefär 80 procent av rollen innebär ett övergripande ansvar för företagets hela orderflöde, med tillhörande rutiner. Resterande 20 procent består av att underhålla den dagliga driften av kontoret, så som hantering av inköp och budget.

*Hanteringen av hela orderprocessen, så som registrering av order och kontakten med inköpsansvariga hos företagets kunder.
*Kvalitetssäkrar företagets leveranser och jobbar kontinuerligt med återkoppling i alla ärenden.
*Effektivisering- och förbättringsarbete. Ansvar för utveckling av befintligt order- och lagersystem samt utveckling och uppdatering av befintliga processer och rutiner.
*Kontant med leverantörer och samarbetspartners.
*Viss fakturahantering. Så som krediteringar samt manuell prisjustering vid rabattering.
*Vara första kontaktperson för kunder via telefon och mejl.
*Inköpsansvarig för kontoret, samt ansvara för generell kontorstrivsel och lokalrelaterade frågor. Tex planering av assisterande kontorshjälp tex städbolag.
* Administrativa uppgifter för att underlätta daglig verksamhet, så som beställning av kontorsmaterial, dagligvaror och posthantering.
*Budgetansvar för kontorsverksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant arbetslivserfarenhet av orderhantering
* Goda kunskaper i Excel samt övriga Officepaketet, samt god systemkunnighet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann, och trivs i en roll där du får ta ägandeskap för ditt arbete och självständigt planera och driva arbetet framåt. Du är flexibel i din yrkesroll, och ser lösningar snarare än problem tack vare din initiativrika sida. Vidare är du prestigelös och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Du är kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär flera kontaktytor. För att trivas i teamet är du även en positiv lagspelare, som gärna har kul på arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 apr. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare