Orderadministratör till Coromatic med start omgående

Orderadministratör till Coromatic med start omgående

Har du tidigare erfarenhet från en roll inom administration? Är du en person med känsla för högklassig service som gillar att arbeta i en fartfylld och dynamisk miljö med många kontaktytor? Här erbjuds du en varierande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör är du ansvarig för registrering av orders, där du ser till att samtliga orders ligger rätt i systemet. Därtill ansvarar du för att lägga beställningar på material samt konterar inkomna fakturor. Du arbetar i flertalet olika interna system och du får därmed möjligheten att utveckla din systemvana. Ärenden varierar i komplexitet, längd och innebörd. Du har goda lösningar och säkerställer nöjda kunder. I rollen har du ett nära samarbete med både säljare, tekniker och projektledare.

Konkreta arbetsuppgifter:
* Registrering av kundorder
* Fakturering av kundorder
* Registrering av leverantörsbeställningar
* Uppföljning av inleveranser
* Kontering i fakturahanteringssystemet Medius

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Tidigare arbetslivserfarenhet av administration
* God dator- och systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Erfarenhet av Visma Business eller liknande affärssystem är meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll som kräver god struktur och en förmåga att prioritera. Du arbetar gärna i team och har lätt för att se gruppen och syftet med helheten. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare är du kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.