Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Optimization Client Services Analyst till TriOptima

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du intresse för finans och vill arbeta i ett växande företag med start-up-känsla i en klientnära roll? Är du redo att starta din karriär inom ett globalt och växande fintech-bolag ska du ta den här karriärmöjligheten hos TriOptima.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TriOptima.

Om företaget

TriOptima är ett svenskt fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Client Services finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. TriOptimas kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

TriOptima är ”The good guys in finance” och företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse - här är du driven att både skapa lärdom för dig själv, men att leverera god service varje dag.

Några av förmånerna som du får hos TriOptima:
- Work life balance - Vi har flexibla arbetstider och alla får en extra bärbar dator att arbeta på hemifrån, vilket gör din vardag enklare. Vi erbjuder 30 dagars semester och ytterligare 4 hela dagar per år istället för traditionella svenska “halvdagar”.
- Hälsofördelar - Sjukvårdsförsäkring via DKV. Alla anställda får 5000 kr per år i friskvårdsbidrag. Vi erbjuder gratis massage på kontoret. Hälsokontroller vartannat år och årlig influensaspruta.
- Familjen kommer först - Våra föräldrar är viktigt för oss och vi toppar föräldraledighetersättningen till 100% av din lön.

Arbetsuppgifter

Som Optimization Client Services Analyst tillhör du ett av TriOptimas Client Management Team, där ditt arbete präglas av en kundnära roll med utrymme för dataanalytiskt arbete och skräddarsydda lösningar mot främst investmentbanker där majoriteten finns utomlands. Arbetet sker i cykler som innefattar bland annat onboarding av banker, teknisk förberedelse, verifiering av marknadsvärde och risk för OTC-derivat, och körning av triReduce’s kompressionsalgoritm. Tjänsten triBalance optimerar och balanserar även portföljen.

Teamen är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj, och de finns representerade på samtliga kontor - vilket erbjuder en rörlighet inom företaget som är unik.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är databaser, kundkontakt, produktutveckling, finansiell matematik eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar.

I rollen samarbetar du nära dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har något års erfarenhet inom branschen, kanske där du har arbetat med derivat inom en större bank. Du kan även vara nyexaminerad och kurser inom finansiell matematik och industriell ekonomi är meriterande. Vi ser att du har förståelse för prissättning, värdering och risk av finansiella produkter. För att lyckas i rollen har du ett intresse för finans samt ett stort tekniskt intresse.

Vidare har du:
- Civilingenjör- eller civilekonomexamen med inriktning finans eller motsvarande erfarenhet.
- Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
- Meriterande med erfarenhet av ett servicerelaterat arbete med stort kundfokus

Du är analytisk och problemlösande med stort fokus på att leverera ett arbete av hög kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra och du är kommunikativ samt trivs bäst i en roll där du har kontakt med människor. I den här rollen är det inte nödvändigt med tidigare erfarenhet av finansiella instrument, men det är av största vikt att du har ett djupt intresse för att lära dig och att du därför besitter en stark förmåga att ta till dig ny kunskap. Därtill förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Kungsbacka
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga