Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Operativ teamchef till Agila

Ansök nu

Vi letar just nu efter dig med erfarenhet inom ledarskap! Trivs du dessutom i det operativa arbetet och vill vara en del av ett team där du är en bidragande faktor till att ni når framgång? Då är rollen som Teamchef hos Agila den rätta för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Agila.

Om företaget

Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. De bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med specialistkunskap, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar de sina kunders kravprofiler med rätt kompetens gällande vårdbemanning, socionombemanning och lärarbemanning.

Som medarbetare hos Agila bidrar du till att göra skillnad. De bokningar de gör skapar samt hjälper samhället med kompetens där den behövs som bäst. Du representerar ett bolag som sedan starten 2008 varit mycket framgångsrikt och som flera gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri. Agila söker just nu nya kollegor till kontoret i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamchef har du ett övergripande ansvar över ett team om ca åtta medarbetare samtidigt som du även arbetar operativt och ansvarar över dina egna samarbeten. Du arbetar tätt tillsammans med andra teamchefer samt VDn för att sätta en tydlig budget och för att ta fram långsiktiga strategier för organisationen. Ditt ansvar innebär fullt personalansvar för ditt team där du kontinuerligt arbetar med att motivera, coacha samt leda din personal mot fastställda resultat, KPIer och verksamhetsmål.

Som teamchef erbjuds du en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla jobbar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion för att lära dig Agilas verksamhet och arbetssätt med ett operativt fokus som konsultchef. Du får även en individuell utvecklingsplan med mål att förbereda dig för din roll som chef.

* Operativ roll som konsultchef
* Ansvar över ett team om ca åtta medarbetare
* Samarbeten internt för att utveckla organisationen
* Uppföljning och utvärdering av resultat, KPIer och verksamhetsmål

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av en operativ arbetsroll inom exempelvis rekrytering, bemanning, försäljning eller liknande erfarenhet
* Erfarenhet av ledarskap med fullt personalansvar
* God dator- och systemvana
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* Avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande

I denna rekryteringsprocess är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi tror därför att du är en person har ett stort intresse för människor och ledarskap som trivs i en arbetsmiljö som andas entreprenörskap. Du är trygg i dig själv, arbetar målinriktat och har lätt att identifiera medarbetarnas styrkor. Vidare är din drivkraft och engagemang synligt för verksamheten vilket skapar arbetsglädje och ett gott samarbetsklimat. Med det sagt är du en person som har ett prestigelöst och flexibelt synsätt att se på situationer och förändringar. Du har en god kommunikationsförmåga och är affärsmässig där målbild är i ständigt fokus för att skapa resultat på kort och lång sikt. Slutligen har en förmåga att förstå och se dig själv i Agilas eftertraktade ledaregenskaper som är: Led dig själv, Led ditt team, kommunicera, motivera, delegera, hantera, fatta beslut och nå resultat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Ellen Karlsson - ellen.karlsson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare