Operativ Projektledare / Content Producer till Coeli

Operativ Projektledare / Content Producer till Coeli

Trivs du med att arbeta i en bred och varierad roll där du ansvarar för hela produktionskedjan? Har du erfarenhet av att genomföra digitala sändningar? Nu söker Coeli en driven projektledare som kan stärka deras team - Hos Coeli ges du möjlighet att arbeta fritt under eget ansvar samtidigt som du får nyttja din kreativa höjd.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coeli Wealth Management AB.

Om företaget

Coeli är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 140 anställda. De finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och, Uppsala. De startades för att visa att man, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i kundernas investeringar. Denna framåtanda och starka vilja att göra saker lite bättre genomsyrar verksamheten även idag. De strävar inte efter att bli störst, de strävar efter att bli bäst. De vill förändra, förbättra och skapa mervärde för både kapital och människa. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, exakt adress är Sveavägen 24-26, där du utgår ifrån. Du ingår i ett marknadsteam som har en central roll i ett bolag som befinner sig i en stark tillväxtfas. Totalt är ni fem personer och du rapporterar till marknadschefen.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ projektledare har du breda och varierade arbetsuppgifter och levererar från idé eller beställning till färdigt material. Rollen innebär främst att genomföra digitala sändningar från Coelis studio, både live och inspelade samt ta fram rörligt material till deras sociala medier. Du förväntas kunna ta fullt ansvar för alla aspekter kring produktionerna. Allt från ljud, ljus och bild under sändningen, till redigering och klippning av innehåll samt grafiska komplement. Slutprodukten används både gentemot befintliga kunder och för att publicera på Coelis web och sociala kanaler. Coeli har en studio på plats med alla tekniska delar och produkter uppsatta. De behöver din hjälp med att strukturera upp sändningarna och göra dem så professionella som möjligt. Både innehållsmässigt, designmässigt samt utbilda deras talare så webbinarierna blir än mer kundvänliga. För deras sociala kanaler krävs att du även har möjlighet att filma där det behövs.

Utöver detta stöttar du i andra projekt inom marknadsavdelningen som jobbar som ett team och hjälper varandra där det behövs. Du kommer att ha en nyckelroll som är viktig för helheten i verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års erfarenhet av en liknande roll där du arbetat med webbinar och framtagande av rörligt material
* God förståelse för social media- och informationsfilmer samt erfarenhet av operativt produktionsarbete, från ax till limpa
* Erfarenhet av utformning och produktion av digitala sändningar, live och inspelade
* Kunskaper i Adobe Premiere Pro, Photoshop och After Effect eller liknande program
* Meriterande om du har intresse för fotografering

För att trivas i rollen behöver du vara driven, social och strukturerad. Som person är du öppen inför förändringar och du trivs bäst i en varierad roll. Du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser till att utförandet har hög kvalité och säkerställer att det blir slutfört i tid. Du trivs bra i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. I rollen som projektledare samarbetar du dagligen med olika personer i organisationen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett tydligt sätt för att kunna skapa bästa möjliga slutresultat. Att hjälpa kollegor med sina uppgifter när det behövs är en självklarhet för dig. Vidare tar du fullt ansvar för ditt expertområde och utmanar verksamheten för att nå nya höjder. Du är kreativ och är ofta den som kommer med andra infallsvinklar och föreslår nya tillvägagångssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Sveavägen 24-26
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.