Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ombudsman / förhandlare till Naturvetarna

Ansök nu

Har du arbetsrättsliga kunskaper från utbildning och erfarenhet av att arbeta i en förhandlande roll? Vill du dessutom vara en del i arbetet för en tryggare arbetsmarknad för Naturvetarnas medlemmar? Hos Naturvetarna erbjuds du en bred och varierad roll där du har möjlighet att utvecklas som ombudsman och förhandlare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Naturvetarna.

Om företaget

Naturvetarna är ett fackförbund inom Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, där 21 fackförbund ingår. Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund, som samlar ca 34 000 medlemmar med en akademisk examen inom naturvetenskapliga ämnen. Många av förbundets medlemmar arbetar i roller där de löser framtidens utmaningar inom bland annat miljö/hållbarhet, hälsa/medicin, AI/digitalisering, livsmedel och djurskydd/djursjukvård. Många medlemmar jobbar dessutom i internationella verksamheter.

Naturvetarna coachar, företräder och stöttar medlemmar genom hela deras karriär, oavsett i vilken sektor de jobbar, om de är anställda, arbetssökande, studenter, chefer eller företagare.

På Naturvetarna får du engagerade och kompetenta kollegor och du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Rollen som ombudsman/förhandlare är bred och du tillhör avdelningen Förhandling. Här ingår du i ett team om strax under 20 personer bestående av två förbundsjurister, ombudsmän och förhandlingschefer. På Naturvetarna ges du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med allt från utbildningar, kvalificerad arbetsrättslig rådgivning för medlemmar och förtroendevalda till tvisteförhandlingar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har relevant akademisk utbildning.
* Du har tidigare jobbat som ombudsman eller förhandlare på annat fackförbund eller erfarenhet från lokalfackligt arbete.
* Du har lätt för att uttrycka dig korrekt på svenska i såväl tal som skrift. Då rådgivning kan ske på engelska behärskar du även engelska bra.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du en engagerad, nyfiken och positiv lagspelare som har ett intresse för och trivs i samarbete med andra. Du analytiskt och kan ställa de rätta frågorna för att samla in nödvändig information. Du lyssnar aktivt för att anpassa uppgiften till individers enskilda behov. Därtill är du lösningsorienterad och kan fatta snabba beslut om det krävs. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt, strukturerat och fokuserat och för att trivas i rollen har du kunskap om den svenska modellen och förstår och uppskattar värdet av det fackliga arbetet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nacka
Lön: Enligt överenskommelse
Kontaktperson till Akademikerföreningen: Anette Andsten, anette.andsten@naturvetarna.se
Kontaktpersonen till Unionens representant: Per Hellman, per.hellman@naturvetarna.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare