Hoppa till innehåll

Office Coordinator till internationellt företag

Trivs du i en dynamisk roll där den ena dagen inte är den andra lik och vill jobba 50-75%? Brinner du för att ge god service, skapa relationer med kollegor och arbeta i en koordinerande roll? Vi söker nu en person som trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak på ett internationellt företag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 50%-75% sysselsättningsgrad. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas både på halv och heldagar.

Om företaget

Företaget är ett energibolag som är aktivt inom olja och naturgas. De sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och söker nu ett nytt tillskott till organisationen där det idag arbetar ett femtontal personer där det råder god stämning bland kollegorna. Då bolaget verkar utomlands sker mycket internkommunikation på engelska. Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Du får mer information om företaget under en första telefonintervju.

Arbetsuppgifter

Som office coordinator har du en central roll i organisationen där du får möjlighet att arbeta med stor variation inom service och administration. I rollen har du ett helhetsansvar över att hålla ordning och reda på kontoret och du arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande kontorsmiljö för både medarbetare och kunder. Ett av dina främsta ansvarsområden är att ansvara för den praktiska logistiken runt bland annat årstämma och styrelsemöten. Vidare har du hand om bokningar av resor och beställningar av kontorsmaterial, mat och fika. I det administrativa arbetet hanterar du exempelvis reseräkningar, mejl och beställningar. I rollen ingår många kontaktytor, både interna och externa, där du tar emot besökare, har kontakt med kunder och leverantörer samt samarbetar med kollegor. För rätt person finns även möjlighet att utvecklas inom andra områden, exempelvis stötta upp ekonomiavdelningen.

Ett urval av arbetsuppgifter:
* Planering och ansvar för logistik runt årsstämma och styrelsemöten
* Hålla kontorsytor representativa samt ha ansvar över den generella kontorsservicen
* Boka resor och ha hand om beställningar av kontorsmaterial, mat och fika
* Hantera reseräkningar, besvara mejl samt koordinera möten och event
* Välkomna besökare och stöttar kollegor med både praktiska och administrativa ärenden

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eftergymnasial utbildning alternativ annan sysselsättning som du vill kombinera med denna tjänst
* Erfarenhet av liknande roll tidigare exempelvis kontorsassistent, receptionist eller Office Manager är starkt meriterande
* God dator och systemvana samt grundläggande kunskaper inom Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad person som får energi av att ge god service till såväl kollegor som besökare. Du är professionell i ditt bemötande och förstår vikten av god kommunikation samt är duktig på att utrycka dig tydligt och välformulerat i både tal och skrift på svenska och engelska. Du trivs i en koordinerande och varierande roll där du får ta eget ansvar i ditt dagliga arbete och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare trivs du i en organisation där det är högt i tak och har en förmåga att självständigt hitta lösningar på problem och tar egna initiativ och beslut. För att lyckas i rollen är du flexibel i ditt arbetssätt och hjälper gärna till med det som behövs.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Centralt i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelser

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga