Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Mjukvaruutvecklare till Mantex

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi letar efter dig som är entusiastisk över att arbeta med innovativ teknik i ett företag med starkt miljöengagemang. Hos Mantex innehar du en nyckelroll inom mjukvaruutveckling med nära anknytning till hårdvaran. Det är varierat, komplext och framför allt - riktigt roligt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura men du anställs direkt hos Mantex.

Om företaget

Välkommen till Mantex, det banbrytande teknologiföretaget inom materialanalys för industriella tillämpningar. Vår expertis sträcker sig över områden som pappersmassa och bioenergi, där vi med stolthet kombinerar avancerad teknik med en stark miljöprofil.

Vi utvecklar och säljer mättjänster för att analysera fukt i biomassa med vår produkt BioMass Analyzer (BMA). Den är ett kylskåpsstort mätinstrument som kan mäta ett prov med röntgenteknik. Produkten kan mäta flera parametrar snabbare jämfört med traditionella metoder. Det bidrar till förbättrade processer och ökat resursutnyttjande för bland annat pappersbruk och kraftvärmeverk. På så sätt är vi med och bidrar till en grön omställning. Våra patenterade produkter och lösningar är banbrytande och spelar en central roll i att optimera produktionen inom pappersbruk, bedöma biobränsle och effektivisera förbränningen i biokraftverk.

Trots vår kompetens och banbrytande teknik är vi mån om att hålla företaget personligt med en härlig atmosfär av gemenskap. I Kista, med bekväma kommunikationer, hittar du våra rymliga lokaler med plats för både koncentration i kontoret och innovation i vårt labb.
Vi står nu inför en spännande fas och söker en nyckelspelare att ansluta sig till vårt team av tio tech-passionerade individer. Som utvecklare kommer du att spela en framträdande roll i att driva vår unika, världspatenterade teknik framåt.

Arbetsuppgifter

Här pågår ett intressant tekniskt arbete där du, som kunnig mjukvaruutvecklare, är en nyckelfigur i utvecklingen av vår BioMass Analyzer (BMA). I C# och Visual Studio skapar du mjukvara som styr motoraxlar, röntgenrör och detektorer. Du ansvarar för att hålla den modern och fri från tekniska problem.

Ditt dagliga arbete innebär att utveckla och underhålla BMA:ns bakgrundsapplikation samt att hantera integrationen med omvärlden och användargränssnittet genom ett REST API i JavaScript. Git submodules används flitigt för att organisera och underlätta underhåll av koden.
Utöver detta kommer du att vara involverad i att säkerställa kommunikationen mellan BMA:n, externa tjänster och databaser. Dina färdigheter i C# och Git kompletteras av en pragmatisk inställning till kodbasens hållbarhet och en översiktlig förståelse för effektiv testning.
Möten med kunder och leverantörer är en del av din vardag, där du spelar en aktiv roll i att förstå och anpassa funktionaliteten enligt deras specifika behov. Du är en oumbärlig del av vårt tvärfunktionella team och bidrar till att våra produkter levereras, installeras och underhålls med hög kvalitet inom industrin.

Vår nuvarande teknik stack:
* C# .NET Framework för Console / Service / Backend
* Javascript för Frontend
* Visual Studio
* Git / Sourcetree
* Windows Server
* Python
* Matlab

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom datavetenskap, teknisk fysik eller liknande
* Kunskap i ett eller flera objektorienterat språk till exempel C#, C++ eller Python
* Erfarenhet av teknikstacken ovan
* Arbetslivserfarenhet inom relevant område
* Erfarenhet av en hårdvarunära roll är starkt meriterande

För att trivas i denna roll bör du vara en nyfiken och initiativrik person som gärna utforskar nya tekniker och tillvägagångssätt. Du har en naturlig fallenhet för att hitta lösningar i stället för att fastna i problem och är öppen för att söka stöd när det behövs för att ta dig framåt i dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser fördelarna med att vara en del av ett mindre företag där du uppmuntras att dela idéer och förväntas samarbeta med kollegor för att nå optimala resultat. Vi tror att du uppskattar friheten i din arbetsroll, där du har möjlighet att ta kommando och vidareutveckla befintliga arbetsmetoder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista, Stockholm. Första tiden kräver arbete på plats, sedan finns möjlighet att arbeta delvis hemifrån med en majoritet från kontoret.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.