Miljö- och kvalitetssamordnare till Volvo

Miljö- och kvalitetssamordnare till Volvo

Vill du hänga med på en spännande förändringsresa och samtidigt representera ett av Sveriges starkaste varumärken? Vi söker nu en strukturerad och noggrann Miljö- och kvalitetssamordnare till Volvo Car Retail!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Volvo Car Retail. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars, vilka alltid har varit ett varumärke för människor som bryr sig om andra människor och världen vi lever i. Volvo Car Retail vill leda utvecklingen i branschen med nya tekniker, arbetssätt och innovation, och vet om att deras framgång bygger på deras förmåga att utvecklas tillsammans. Lagande är därmed ett centralt begrepp, och dom satsar på att bygga starka team där individerna kompletterar varandra.

Idag är Volvo Car Retail 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som miljö och kvalitetssamordnare hos Volvo Car Retail arbetar du tillsammans med ledning, processägare och avdelningschefer för att utveckla enhetliga processer och rutiner. Du verkar för att gällande lagar och standarder efterföljs och att bolaget ständigt håller sig uppdaterade på de krav som ställs. Du kommer att delta och ansvara över interna och externa revisioner för att säkerställa att tillstånd från myndigheter finns och hålls uppdaterade. Samtidigt kommer du även samordna processer och rutiner för en god arbetsmiljö och ett säkert GDPR arbete.

Du erbjuds en arbetsplats där du får vara med och bidra till att driva innovation, utveckla nya koncept och skapa en miljö där alla trivs och vill vara.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har god kunskap och tidigare arbetserfarenhet av ISO 9001:2015, ISO14001:2015 och GDPR
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
* Meriterande om du har kännedom om verkstadens och bilförsäljningens processer.

För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad, samt mån om att kvalitetssäkra ditt arbete. Vidare är du vara lyhörd och kommunikativ, samt har god förmåga att instruera och utbilda andra. Du är noggrann i ditt arbete och jobbar systematiskt med projekt. Därtill arbetar du självgående och tar ägandeskap för att leverera med goda resultat.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.