Mekanikkonstruktör till Autoenergy

Mekanikkonstruktör till Autoenergy

Har du ett brinnande intresse för mekanik och konstruktion? Vill du vara med och utveckla och skapa spännande produkter? Sök då tjänsten som mekanikkonstruktör till innovativa Autoenergy!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Autoenergy har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Autoenergy en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Autoenergy är ett ungt innovativt företag med ursprung som en spin-off från Fuelmatics, en pionjär med helt automatisk tankning av flytande bränslen. Autoenergy etablerades med syftet att revolutionera tankningen av elbilar med automation som kan byta batteri på mindre än 3 minuter, snabbare än att tanka en vanlig bil.

Autoenergy har utvecklat ett helautomatiskt batteribytessystem för elfordon. Med Powerswap-systemet kan du "tanka" ditt elfordon på 3 minuter. Hela proceduren görs i Drive-Thru-stil och föraren kan stanna kvar i fordonet medan det tomma batteriet byts ut. Dessutom är batteribytesmaskinerna, till skillnad från deras konkurrenter, små och kan placeras på befintliga tankstationer eller parkeringsplatser till en mycket låg kostnad.

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör hos Autoenergy arbetar du med att konstruera produkter, komponenter och system. Du går från idé till ritning och utför sedan tester på produkterna. Du driver ditt arbete självständigt framåt och har du stora möjligheter att påverka din vardag. Du blir en del av ett kreativt, inspirerande och kompetent arbetslag. Du är medveten om slutmålet och att produkten ska kunna produceras i stort antal, därav har du en känsla för produktion och kanske även erfarenhet från arbete i produktion sedan tidigare. Du arbetar i CAD-programmet Solidworks.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Konstruera produkter, komponenter och system i Solidworks
* Tester av framtagna produkter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom mekanik eller maskinteknik
* Minst 3 års erfarenhet av maskinkonstruktion
* Erfarenhet av att jobba i Solidworks
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Meriterande om man jobbat med certifiering och godkännandeprocesser

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer och perspektiv, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du är inte rädd för att göra fel i arbetet utan testar olika tillvägagångssätt tills du hittar rätt. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.