Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Medlemsadministratör till Naturvetarna

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och inom service? Är du en uppmärksam och lösningsorienterad person som snabbt kan skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter? På Naturvetarna erbjuds du en bred och varierad roll där du får arbeta serviceinriktat både internt och externt.

Om tjänsten

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Naturvetarna har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Naturvetarna en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Naturvetarna är ett fackförbund inom Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, där 21 fackförbund ingår. Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund, som samlar ca 34 000 medlemmar med en akademisk examen inom naturvetenskapliga ämnen. Många av förbundets medlemmar arbetar i roller där de löser framtidens utmaningar inom bland annat miljö/hållbarhet, hälsa/medicin, AI/digitalisering, livsmedel och djurskydd/djursjukvård. Många medlemmar jobbar dessutom i internationella verksamheter. Naturvetarna coachar, företräder och stöttar medlemmar genom hela deras karriär, oavsett i vilken sektor de jobbar, om de är anställda, arbetssökande, studenter, chefer eller företagare.

På Naturvetarna får du engagerade och kompetenta kollegor och du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö. Naturvetarnas kansli ligger i Sickla, Nacka. Här erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som medlemsadministratör tillhör du avdelningen för verksamhetsstöd och ingår i ett team på fyra personer. Rollen är tudelad på tre olika områden, medlemsservice, administration och utveckling inom ett specifikt område på avdelningen samt operativt stöd för Naturvetarnas kansli.

I den delen av tjänsten som är kopplat till medlemsservice, arbetar du via mejl och telefon gällande frågor som exempelvis in- och utträden, fakturafrågor och liknande. Du administrerar registrering av uppdrag för förtroendevalda och är behjälplig med att ta ut medlemslistor. I den administrativa delen får du ett specifikt område som du får administrera och utveckla vidare. Området kan exempelvis vara inom utbildning, marknad, förtroendevalda eller professionsföreningar. I det operativa stödet, sköter du posthantering och porttelefon samt koordinerar beställningar inför kansliets aktiviteter. Slutligen är du behjälplig vid utveckling och frågor inom CRM-systemet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av samordnande och administrativa sysslor i en roll som administratör, assistent, medlemshandläggare eller liknande
* Tidigare erfarenhet av att arbeta med service mot kunder/medlemmar
* Mycket god data- och systemvana samt kunskaper i att arbeta i ett CRM-system
* Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då kontakt med medlemmar sker på båda språken

För att trivas i den här rollen bör du vara förändringsbenägen och flexibel för att enkelt och snabbt kunna skifta fokus från en arbetsuppgift till en annan. Du kan inta ett helikopterperspektiv där du skapar dig en bra överblick över ditt eget arbetssätt för att kunna se helheten och sortera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du är självgående och strukturerad och kan ta egna initiativ där du ser att processer eller arbetssätt kan förbättras och effektiviseras i kvalitetssäkrande och utvecklande syfte. Därtill har du ett intresse för och trivs med att hjälpa såväl förbundets medlemmar som dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Sickla, Nacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare