Mätchef till Veidekke

Mätchef till Veidekke

Har du en bred erfarenhet av att arbeta som Mätchef på omfattande och långsiktiga projekt? Har du vana av gruppledning, samordning och planering av ett större team? Hos Veidekke får du möjligheten att spela en central roll i ett projekt för ett mer innovativt och miljövänligare Stockholm, på en arbetsplats uppmärksammad för sin goda kultur och framåtanda. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Veidekke.

Om företaget

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens - att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. De driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. De bygger med hjärtat. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har de ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021).

Läs mer om projektet kopplat till tjänsten här:
https://www.veidekke.se/aktuellt/pressmeddelanden/veidekke-bygger-stockholms-framtida-avloppsrening/

Arbetsuppgifter

I rollen som Mätchef ansvarar du för en grupp på 10 mättekniker i ett projekt som ritar om kartan för Stockholms infrastruktur i vatten- och avloppsrening, med en tidsplan på fem år. Mot bakgrund av att nuvarande reningsverk i Bromma läggs ned byggs en tunnel från Bromma till reningsverket i Sickla, som i sin tur utbyggs och uppgraderas till högre kapacitet och standarder ur hållbarhets- och miljöperspektiv.

I rollen sitter du stationerad vid anläggningen i Sickla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ligger inom samordning, planering och organisering av ditt team i projektets olika faser. Du har ett stort administrativt ansvar och fördelar ansvarsområden inom gruppen inför kommande arbetsmoment. Vidare har du ett proaktivt förhållningssätt till planeringen och säkerställer att arbetet sker i enlighet med rätt data, handlingar, ritningar och regelverk. Avslutningsvis garanterar du tillgång till de resurser som projektet kräver genom regelbunden kommunikation med kunder och leverantörer.

* Samordning och organisering av 10 mättekniker
* Övergripande strukturering och planering för projektets olika faser
* Säkerställa att arbetet sker i enlighet med rätt data, handlingar, ritningar och kontrakt för projektet
* Implementera rätt förutsättningar och säkerställa trivsel för ditt team

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års erfarenhet som mätchef
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Obehindrad svenska i tal och skrift
* God dator- och systemvana

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med naturliga ledaregenskaper. Mot bakgrund av gruppledningsansvaret och projektets omfattning ser vi att du håller god kommunikation och planeringsförmåga som stora styrkor. Du har ett proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter samt förmågan att upprätthålla ett övergripande perspektiv på nuet och nästkommande faser av planeringen. Med vidare hänvisning till dina externa kontaktytor ser vi även att du är en relationsskapande person med en naturlig fallenhet för goda samarbeten och dialoger. Avslutningsvis ser vi även att du är en prestigelös och karismatisk ledare som införlivar Veidekkes värderingar och ledord i ditt dagliga arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Sickla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mätchef, mätingenjör, mättekniker, bygg, byggbranschen, byggledare, projektledning, stockholm, sickla, heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.