Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Maskinoperatör för nattskiftarbete till Arvid Nordquist

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en initiativtagande och ansvarfull person som vill arbeta som maskinoperatör på nattskift? Är du därtill tekniskt intresserad och gillar ett omväxlande och rörligt arbete inom en ständigt växande och utvecklande koncern? Då är rollen som maskinoperatör hos Arvid Nordquist rätt för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Om företaget

Arvid Nordquist är ett Stockholmsbaserat familjeföretag med ca 300 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Sedan starten 1884 har man fokuserat på att leverera kvalitet i sina produkter som består av bland annat kaffe, vin, öl och livsmedel. Deras sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö.

Arvid Nordquists handelsföretag och kafferosteri har sedan 60-talet legat i Sundbyberg, men företaget har nu vuxit ur sina lokaler och ser fram emot nya lokaler i Järfälla under 2025.

Arvid Nordquist söker just nu sin nästa maskinoperatör.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör nattskift hos Arvid Nordquist jobbar du med produktion av samt emballage och vacuumförpackning av kaffe. Du ansvarar för säkerheten kring ett stort antal maskiner och dagligt underhåll för att undvika fel eller produktionsproblem. Du utför provtagning och analyser samt enklare beräkningar. Till arbetet hör att utföra enklare förebyggande underhåll på maskiner. Du registrerar, loggar och dokumenterar utfört arbete löpande under ditt arbetspass.

Arbetet innebär en del tunga lyft och du arbetar dagligen med att övervaka ett urval av maskiner i fabriken. Skiftgången är nattskift.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial teknisk utbildning inom till exempel produktion eller processteknik
* Stort tekniskt intresse
* Meriterande med erfarenhet som maskinoperatör och ytterligare meriterande om du arbetat inom livsmedels - eller läkemedelsbranschen
* Meriterande med truckkort

För att trivas i denna roll är du en person som är flexibel och prestigelös och gillar att göra många saker samtidigt och du har ett helikopterperspektiv över ditt arbete. I detta är du kommunikativ och har lätt för att föra dialog med kollegor och samarbetar gärna med andra. Du är noggrann och strukturerad och ser det som en självklarhet att utföra arbeten med stort kvalitetstänk. Slutligen är du initiativtagande och självgående i din roll, där du tar stort ansvar och har engagemang i ditt arbete!

Övrig information

Start: Augusti
Plats: Solna/Sundbyberg
Lön: Fast GFL enligt kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.