Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Marknadschef till Colly Flowtech

Ansök nu

Har du erfarenhet av marknadsföring och vill arbeta i en varierad roll där du får vara med och bygga upp företagets marknadsavdelning? Trivs du med att arbeta självgående i en roll med många kontaktytor där du får ta stort ansvar? Hos Colly Flowtech erbjuds du en varierande miljö där du blir en nyckelroll i deras fortsatta framgångsresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Colly Flowtech.

Om företaget

Colly Flowtech ingår i börsnoterade Indutrade AB. Indutrade består av mer än 200 företag som producerar och/eller säljer industriprodukter med en omsättning på ca 20 miljarder kronor per år. Colly Flowtech är ett företag som tillhandahåller heltäckande program av pumpar, slangar, snabbkopplingar, ventiler, rostfria rör och rördelar till kunder inom industrin i Sverige. Huvudkontoret är placerat på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Colly Flowtech finns därutöver på sju olika orter i Sverige med bland annat en metallfabrik i Kolbäck, pumptillverkning i Jönköping och teknisk support lokalt från Eslöv i Skåne till Umeå i Norrland.

Colly Flowtech har gjort en stark resa sedan de grundades 2008, då de vuxit från 8 miljoner i omsättning till 260 miljoner 2022. Därtill har de också vuxit i antalet anställda och är idag 50 medarbetare. Colly Flowtech har en avslappnad och prestigelös företagskultur med en stark känsla av glädje, humor och gemenskap. Som anställd blir du en del av ett företag med en hög professionalism och ett prestigelöst ledarskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadschef är du en del av ledningsgruppen och en viktig del av Colly Flowtechs fortsatta utvecklingsresa. Din huvuduppgift är att bygga upp företagets marknadsavdelning och utveckla samt genomföra marknadsstrategier och planer för företagets olika affärsområden. Du ansvarar för att leda och samarbeta med underleverantörer samt övriga i organisationen för att säkerställa att företagets marknadsföring är effektiv och ger bästa möjliga resultat. I rollen arbetar du både strategiskt och operativt genom att upprätta tydliga och mätbara mål, följa upp resultat och skapa en agil marknadsföringsprocess som anpassar sig efter omvärlden. Förutom att bygga starka varumärken, stöttar du även HR-chefen med att utveckla arbetet inom Employer Branding. Du har även ett nära samarbete med försäljningsavdelning där du ansvarar för att genera leads genom effektiv inbound marknadsföring. Andra ansvarsområden inkluderar att skapa marknadsföringsmaterial, driva kampanjer, hantera kommunikation internt och externt, och uppdatera hemsidan samt sociala medier. Som Marknadschef upprättar du en årlig marknadsföringsbudget för varje affärsområde samt följer upp och kommunicerar avvikelser.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
* Bygga upp och driva marknadsavdelningen
* Ansvar över marknadsplan, strategi och marknadsbudget
* Bygga starka varumärken
* Digital marknadsföring
* Driva kampanjer
* Uppdatera hemsida och sociala medier
* Driva olika projekt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års erfarenhet av arbete inom marknadsföring B2B
* Erfarenhet av att upprätta marknadsstrategier
* Erfarenhet av ledarskap
* Goda kunskaper av marknadsföring och kampanjer
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

För att trivas i rollen som marknadschef är du prestigelös och kreativ i ditt arbetssätt. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare förstår du vikten av god kommunikation då du i rollen har många olika kontaktytor. Som ledare är du självmedveten, genuin, transparent och lyhörd. Din ledarstil kännetecknas av en positiv inställning och du har lätt att engagera och få med dig andra människor för att skapa bra resultat. Slutligen ser du möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar, samt har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sankt Eriksgatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Välkommen med din ansökan innan 12/6. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare