Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Larminstallatör / larmtekniker till Svenska Telegrafen

Ansök nu

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har tidigare erfarenhet av arbete med svagströmsanläggningar? Vill du arbeta på ett familjärt företag där du får möjlighet till ett fritt och flexibelt arbete med mycket ansvar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svenska Telegrafen.

Om företaget

Svenska Telegrafen grundades 1994 och är idag ett väletablerat entreprenadföretag inom säkerhet (inbrottslarm, passagesystem, brandlarm), bredband, fastighetsnät samt optofiberinstallationer. Svenska Telegrafen AB har sin huvudsakliga verksamhet i Storstockholm samt kring Mälardalsregionen och utför även installationer i hela landet. Kontoret ligger i Solna, i stadsdelen Järvastaden, alldeles intill Friends - Nationalarenan. Företagets styrka ligger i totalåtaganden med en flexibel service och installationsverksamhet. Målsättningen är att färdigställa installationer med hög kvalitet till rätt pris. Svenska Telegrafen är en tillförlitlig partner och en kompetent rådgivare som kan leverera det mesta inom svagström. Hos Svenska Telegrafen blir du en del av ett familjärt team med mycket kunskaper och kompetens inom service och svagströmsinstallationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som larminstallatör arbetar du med installation av teletekniska anläggningar samt felsökning av svagströmsteknik. Du installerar bland annat larmsystem och säkerhetsanläggningar så som inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och brandlarmsystem. Du utför även installationer av nätverk och optofiber. Vidare arbetar du med montering samt inkoppling av centralutrustning, kortläsare, kameror, detektorer, kabelmontage med mera. Du hanterar dokumentation, upprättande av egenkontroller och projektrapporter. I rollen arbetar du självständigt samt är del av ett team bestående av andra installationstekniker där du utför uppdrag ensam samt tillsammans med dina kollegor. Dina uppdrag utförs i huvudsak i området kring Mälardalen, enstaka resor i landet kan förekomma. Som larminstallatör har du tillgång till bil och utgår hemifrån och arbetar främst mot företagskunder.

* Installation av teletekniska anläggningar
* Felsökning av svagströmsteknik
* Hantera dokumentation och ritningar av teletekniska anläggningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ett par års erfarenhet i liknande roll inom teknisk säkerhet och nätverk
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* B-körkort är meriterande

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är social, framåtsträvande, noggrann och tillmötesgående mot kund samt uppskattar nya utmaningar. Som larminstallatör har du många kontaktytor därtill har du en god kommunikativ förmåga. Vidare har du ett service- och kundfokus och motiveras av att ge förstklassig service. Du är en lagspelare som är flexibel och lösningsorienterad samt har förmågan att ansvara över dina arbetsuppgifter. Företaget ställer höga krav på sina medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Godkänd bakgrundskontroll vid beställning av belastningsregister från Polisen samt godkänd Säkerhetsprövning via SÄPO


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare