Lagermedarbetare till Layher

Lagermedarbetare till Layher

Är du en person som självständigt kan driva ditt arbete framåt? Har du även truckkort och trivs med ett fysiskt arbete? Då söker vi dig till rollen som lagermedarbetare hos Layher.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Layher.

Om företaget

Layher är ett familjeägt företag som startades 1945 och är världsledande inom tillverkning och försäljning av ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare. Layher är experter på området och levererar hyr- och försäljningslösningar av högkvalitativa ställningar till företag inom bland annat processindustrin, evenemang samt bygg och anläggning. Produkterna skapar relevanta och kvalitativa lösningar för kundens specifika behov. Produktutvecklingen och tillverkningen sker i egna fabriker i Tyskland och företaget har säljbolag i över 42 länder med totalt 2200 anställda. Lahyers anda präglas av hög kvalitet och leveranssäkerhet med ett stort kundfokus. Utöver produkter erbjuder Layher också teknisk support samt praktiska utbildningar för sina kunder.

Den svenska organisationen utgår ifrån huvudkontoret i Upplands Väsby, där även det största lagret finns. Layher har även ett lager i Partille utanför Göteborg och ett lager i Kåge utanför Skellefteå. Huvuddelen av varorna kommer från de egna fabrikerna i Tyskland och levereras antingen till något av Layhers svenska distributionslager eller direkt till kund. Dessutom har de påbörjat en strategi för att få en ännu grönare transport av varor.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare på Layher är din främsta arbetsuppgift truckkörning med motviktstruck. Du kommer att arbeta med lagerhållning där du strukturerar, sorterar och håller ordning på lagret. Utöver det kommer du att hantera stora returer där det krävs god förmåga att ta instruktioner, räkna och läsa sig till information. Orderplock, lastning och lossning är även dagliga arbetsuppgifter, och även bokning av transporter och administration av order.
* Orderplock
* Lasta och lossa gods
* Räkna och sortera bland annat returer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Godkänd gymnasieexamen
* Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* Truckkort B
* Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
* Erfarenhet av order/servicearbete är meriterande

Som lagermedarbetare på Layher har du stor personlig mognad där du kan anpassa sig till olika situationer i arbetet på ett tryggt och stabilt sätt. Du har god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt mot andra personer. Du har förmåga att självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt för att nå uppsatta mål. I denna roll arbetar du kontinuerligt utefter kvalitetsstandard och är uppmärksam för detaljer som du aktivt arbetar strukturerat med för att leverera inom utsatta tidsramar.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.