Hoppa till innehåll

Lager- och Distributionschef

Har du tidigare erfarenhet från lager och distribution? Vill du leda och driva utveckling? I rollen som Lager- och Distributionschef på Kvalitetsfisk välkomnas du till ett snabbrörligt företag där du ansvarar för en central funktion i resan mot miljarden.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kvalitetsfisk.

Om företaget

Kvalitetsfisk är en del av Nordward - en sammanslutning av fyra ledande FMCG-bolag i Sverige och Danmark - med en spännande tillväxtstrategi som involverar förvärv och stora expansionsplaner. Kvalitetsfisk är Sveriges sushiexpert med över 1 200 kunder i ett brett segment över hela landet. Med kompetens och kvalitet inom sushi har de tillsammans med den asiatiska marknaden vuxit genom åren. Kvalitetsfisk producerar och levererar produkter till kunder som kräver hög kvalitet och produktkunskap - allt från havets finaste råvaror till ett komplett sortiment av produkter till det asiatiska köket.

De är ett team av 60 engagerade medarbetare som tror på att bevara familjära värderingar i en snabbväxande verksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Lager- och Distributionschef blir du ansvarig för två team på totalt 20 medarbetare. Ditt primära ansvar i rollen är att leda och utveckla verksamheten och dess medarbetare. Det är du som har det ekonomiska ansvaret för avdelningen och tillsammans med teamen bidrar du till effektivitet, kvalitet och enkelhet i t ex lagerflöden, in- och utleveranser och utveckling av inbound- och outbound-flödet. Att följa upp och arbeta med utfall, utveckling av processer och rutiner är andra viktiga uppgifter i rollen. I det dagliga arbetet ingår att säkerställa att driften fungerar enligt behov och plan.

Du är en operativ, närvarande ledare och rapporterar till Operations Manager. Rollen ingår i driftledningen och arbetar nära kollegorna på inköp, sälj och produktion.

Arbetsuppgifter:
* Personalansvar och löneutveckling
* Utveckling av individer, team och interna samarbeten
* Driva förbättring och utveckling av verksamheten
* Skapa en positiv och trygg arbetsmiljö och samordna resurser
* Optimera logistikflöden och arbeta med externa logistikpartners
* Analysera avvikelser, lagersaldon och KPI:er i affärssystem
* Ansvarig för lagersaldon

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet från lager och/eller distribution
* Dokumenterad erfarenhet av ledarroll med personalansvar
* God systemvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi vill att du motiveras av att leda och inspirera andra att nå gemensamt uppsatta mål. Det kommer naturligt för dig att se förbättringsmöjligheter, du är proaktiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Din ledarstil kännetecknas av en positiv inställning och du har lätt att engagera och få med dig andra människor för att skapa bra resultat. Du är handlingskraftig, får saker att hända och hittar lösningar när problem dyker upp.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tyresö, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 05:00-14:00 alternativt 06:00-15:00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga