Laboratorieassistent till ledande läkemedelsbolag

Laboratorieassistent till ledande läkemedelsbolag

Är du noggrann, strukturerad och har ett intresse för naturvetenskap och att hjälpa andra? Vill du arbeta laborativt inom läkemedelsbranschen hos ett företag som tillgodoser livsviktig medicin till människor runt om i världen? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar minst fram till september. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Kundföretaget är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition och medicinsk teknik. Företagets produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att människors livskvalitet förbättras.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorieassistent arbetar du både självständigt och i grupp med att utveckla och producera livsviktig medicin. Du utför både laborativa och administrativa arbetsuppgifter, i enlighet med GMP. Du granskar förpackningsmaterial och tryckt material. Vidare initierar och utreder du incidenter och event. Du arbetar även med att sammanställa, kontrollera och rapportera resultat.

* Utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter enligt GMP
* Granska förpackningsmaterial och tryckt material
* Rapportera incidenter och avvikelser
* Sammanställa, kontrollera och rapportera resultat

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning inom naturvetenskap eller relevant arbetslivserfarenhet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Mycket god datorvana
* Meriterande med erfarenhet inom läkemedelsindustrin
* Meriterande med erfarenhet av GMP

För att vara framgångsrik i rollen som laboratorieassistent är du strukturerad, självgående och ansvarstagande. Du trivs även bra i samarbete med andra och har en vilja att lära och utveckla dig.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Mars 2023
Plats: Stockholm, Brunna/Kungsängen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.