Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kyltekniker till Frigotech

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren kyltekniker med certifiering inom kategori 1? Söker du efter en familjär företagskultur som värdesätter din kompetens och erfarenhet? Ta chansen att arbeta med toppmoderna kylsystem och dra nytta av förmånliga anställningsvillkor i en organisation med tydliga utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Frigotech.

Om företaget

Frigotech grundades 1986 av entreprenörerna och smålänningarna Kjell och Carinne Svensson. De har genom åren varit verksamma och grundat ett flertal bolag såväl i Sverige, Sydafrika och Autstralien. Bolaget har dock varit och är mest verksamma i och omkring Stockholmsregionen.

Frigotech har alltid kännetecknats av att ligga nära kunden och dennes vardag. Att vara ödmjuk inför kunden och att vara anpassningsbar har alltid legat centralt sedan Kjell & Carinne grundade bolaget och ligger verkligen i Frigotechs DNA. 2016 såldes bolaget till Sdiptech, som är noterat på svenska börsen. Sdiptech har dock varit måna om att bevara det entreprenöriella och känslan av ett familjeföretag i Frigotech.
I praktiken verkar Frigotech som bolag fristående och framgångsrikt på marknadens villkor men samtidigt med de resurser och garantier som ibland krävs för större projekt i och med att man har en stor stabil ägare som Sdiptech bakom sig.

De har kontor i Västberga, Hägersten, där totalt 15 anställda arbetar. Läs mer på deras hemsida:

https://frigotech.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som kyltekniker kommer du ingå i ett team om fem tekniker. Här arbetar du brett inom service, felavhjälpning, installation och förebyggande underhåll kopplat till Frigotechs produkter ute hos kunderna. Ditt kundsegment består till störst del av livsmedelsbutiker, men även framträdande inom lager och läkemedelsindustrin.

I ditt dagliga arbete utgår du hemifrån med servicebil, och erbjuds stor frihet under ansvar avseende struktur och genomförande av ditt arbete. I samråd med intern koordinator hos Frigotech har ni en löpande dialog kring vilka uppdrag som har den bästa geografiska lämpligheten för just dig.

Dina uppdrag har varierande omfattning och komplexitet, varpå du i vissa uppdrag arbetar självgående och i andra tillsammans med dina närmsta kollegor. Du ansvarar vanligtvis för uppdrag i Storstockholmsregionen, med en radie norr mot Uppsala, söder mot Södertälje samt västerut mot Bålsta.

Centrala arbetsuppgifter
* Fysisk service, installation och förebyggande underhåll av Frigotechs system och produkter ute hos kunder
* Regelbunden kundkontakt med fokus på struktur, planering och positiv kundupplevelse
* Samverka med övriga tekniker och intern koordinator för att säkerställa smidig hantering av uppdrag

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 2 års erfarenhet som kyltekniker
* Godkänt kylcertifikat kategori 1
* B-körkort
* Obehindrade kunskaper i svenska, tal och skrift
* Genuint intresse för teknik
* Meriterande med kunskap och kännedom kring kyl- och frysprodukter med CO2 i centrum

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad och engagerad person som värdesätter vikten av god service. Vi tror även att du är en prestigelös och självgående person som trivs med stor frihet under ansvar i ditt dagliga arbete. Avslutningsvis ser vi att du är en person som stimuleras av problemlösning och säkerställandet av en hög kvalitet på ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du utgår hemifrån med servicebil och arbetar inom hela Storstockholm med omnejd. Frigotechs kontorslokaler ligger i Västberga, Hägersten.
Lön: Enligt överenskommelse. Övertidsersättning samt möjlighet till extrabetalt vid jourarbete finns att tillgå.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.