Kvalitetskoordinator / Kvalitetssamordnare till Solar Chice

Kvalitetskoordinator / Kvalitetssamordnare till Solar Chice

Trivs du i en analytisk roll med fokus på kvalitet? Vill du bli en del av ett snabbväxande och innovativt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som kvalitetskoordinator hos Solar Choice vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Solar Choice har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Solar Choice en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Solar Choice har kostnadseffektiva lösningar för att hjälpa Sveriges hushåll med förnybar energi. De startade med en tydlig vision för ett grönare Sverige och är övertygade om att förnybar energi är lösningen till en av vår tids största utmaningar. Solar Choice hjälper sina kunder med installation av solceller, att bli självförsörjande på el och att tillsammans arbeta för en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetskoordinator hos Solar Choice kommer ditt primära ansvar vara hantering, utredning och återkoppling av inkomna ärenden. Du arbetar således med att analysera och kvalitetssäkra företagets kundärenden utifrån interna och externa krav, så som avtal och regelverk.

Efter inkommen förfrågan av installation samt hembesök hos kund så sammanställs en rapport, ditt ansvar blir därefter att utifrån underlaget i denna rapport säkerställa att insåld installation är regelrätt och genomförbar. Du ansvarar för att säkerställa garantinivåer, regelverk och att installationen är korrekt beräknad och kan utföras i enlighet med avtal. Därefter ansvarar du för att uppdatera ärendet i tillhörande leverantörssystem, samt säkerställa att projektledaren är uppdaterat om eventuella ändringar.

Vidare arbetar du även med att initiera proaktiva förbättringar och effektiviseringar i din roll, men fokus på fortsatt utveckling av processen och dess innehåll. Således är du med och bidrar till att skapa en kontinuerlig kvalitétsutveckling för hela verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Intresse för analys, kvalitet och teknik
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Meriterande med erfarenhet av kvalitetsarbete alternativt från Solcellsbranschen

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann, och trivs i en roll där du får ta ägandeskap för ditt arbete och fatta beslut på egen hand baserat på dina analyser. Du trivs med att arbeta självständigt, och ser lösningar snarare än problem tack vare din initiativrika sida. Vidare är du prestigelös och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.