Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kvalitets- och hållbarhetskoordinator till Coromatic

Ansök nu

Brinner du för kvalitet och hållbarhet och vill vara med på en spännande förändringsresa? Är du som person initiativtagande och flexibel? Hos Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänst kan driva sin verksamhet utan avbrott.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företaget

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. Coromatic har cirka 600 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

Arbetsuppgifter

I rollen är ditt huvudsakliga ansvarsområde att säkerställa att Coromatic Sverige upprätthåller och arbetar i enlighet med koncernens kvalitets- och miljöledningssystem för att möta externa krav, lagefterlevnad och kundernas förväntningar. Du leder och bistår den svenska organisationen i kvalitet, miljö och hållbarhetsarbetet samt bidrar i arbetet med att upprätthålla kvalitets- och hållbarhetsrelaterade ISO-certifieringar. I rollen samarbetar du tätt med koncernens kvalitets- och hållbarhetschef, vilken du även rapporterar till, samt kvalitets- och hållbarhetsansvariga i de nordiska länderna.
Arbetsuppgifter:
* Ansvara för implementering och uppföljning av hållbarhetsstrategi och koncerngemensamma mål i Coromatic Sverige
* Bidra till koncernens gemensamma hållbarhetsstrategi, -policys och -riktlinjer
* Ansvara för datainsamling till hållbarhetsrapportering för Coromatic Sverige
* Delta i koncernens internrevisionsfunktion
* Ansvara för ISO 9001 och 14001 arbete för Coromatic Sverige
* Systematiskt driva förbättringsarbetet gällande hållbarhet och kvalitet i Coromatic Sverige med stöd i exempelvis avvikelserapportering, riskhantering, kvalitets- och miljömål och nyckeltal för bolagets processer
* Stötta lokala processägare i utveckling av koncernens gemensamma ledningssystem
* Stötta verksamheten i avfall- och kemikalierelaterade frågor och driva arbetet framåt
* Stötta verksamheten i kundfrågor gällande kvalitet och hållbarhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning, inom kvalitet, miljö eller hållbarhet
* Minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom kvalitet och hållbarhet
* Kunskap och tidigare arbetserfarenhet av ISO 9001 och/eller ISO 14001
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

För att trivas i rollen är du en person som tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och är van vid att ta egna initiativ. Därtill räds du inte förändringar och har förmågan att handla och agera snabbt i situationer som kräver det. Rollen kräver att du är noggrann, strukturerad och driver dina egna processer framåt. Vidare är du lyhörd och kommunikativ, samt har god förmåga att samarbeta med andra. Du motiveras av att arbeta mot mål och att vara delaktig i skapandet och utvecklandet av nya mål och strategier.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare