Kursplanerare till Eduhouse

Kursplanerare till Eduhouse

Har du tidigare erfarenheter av skapa utbildningsmaterial och kunskaper inom redovisning? Vill du arbeta på ett snabbt växande företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter? Eduhouse söker nu en kurssplanerare till deras team i Stockholm.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eduhouse de är initialt ett föräldravikariat på 8 månader med goda möjligheter till förlängning och/eller tillsvidareanställning.

Om företaget

Eduhouse är ett snabbväxande utbildningsföretag med fokus på digitalisering och kompetensutveckling. Eduhouse erbjuder utbildningar på ett koncist och pedagogiskt sätt i form av "Learning as a Service". Eduhouse kärnverksamhet är utbildningar inom ekonomi, arbetsliv, digitalisering, it och ledarskap. Deras modell för kontinuerligt lärande hjälper till att stärka kompetensen på företag, team och för individer, de erbjuder möjligheten att utbildas både på distans men även genom att studera självständigt online. Eduhouse är verksamma i Sverige, Norge och Finland och deras vision är att vara den största eLearning- partnern på den nordiska marknaden år 2025.

Som kurssplanerare på Eduhouse kommer du tillhöra ett team på sex personer. Eduhouse värderar även frihet under ansvar och åker kvartalsvis på resor till Finland för att stärka företagskulturen.

Arbetsuppgifter

I rollen som kurssplanerare är dina arbetsuppgifter att planera kurser inom redovisning och skatterätt. Därtill utvecklar du det tidigare kursmaterialet och säkerhetsställer du att allt är relevant enligt nuvarande redovisning, skatte - och rättsutveckling samt lagändringar. Utöver ovan kommer du även skapa och publicera kurssidor. Som Utbildningsplanerare hos Eduhouse får du möjligheten att arbeta i en internationell miljö och ha ett tätt samarbete med dina kollegor i Sverige, Finland och Norge.

* Övervaka redovisning, skatte - och rättsutveckling samt lagförändringar
* Planera och utveckla kurser inom redovisning och skatterätt
* Skapa och publicera kurssidor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet inom redovisning
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Goda kunskaper i Office 365 och Powerpoint
* Meriterande med utbildning inom ekonomi och redovisning

I denna roll arbetar du tätt ihop med ditt team, Därför är de viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra och att du ser till gruppens bästa och är mån om ett bra arbetsklimat. Vidare får du energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du även nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt, du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: 11 April
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.