Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundservice / Administratör till Audika

Ansök nu

Tycker du om att göra skillnad för människor? Har du erfarenhet av kundservice och drivs av att hjälpa kunder via telefon? Hörselkoncernen Audika söker nu en kollega till deras avdelning för kundservice och administration på supportkontoret i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Audika.

Om företaget

Audika ägs av Demant som är en dansk hörselkoncern som grundades 1904. Audika driver ett 30-tal hörselkliniker med cirka 100 legitimerade audionomer och totalt cirka 200 medarbetare i Sverige. De är auktoriserade av regionerna i Stockholm, Skåne, Uppsala och Östergötland och driver fem privata kliniker i Västerås, Kalmar/Karlskrona, Göteborg, Örebro och Gävle. Hos Audika får du på en professionell arbetsplats, där du tillsammans med engagerade kollegor hjälper fler människor att höra bättre varje dag. Deras gemensamma värdegrund, som är basen för allt de gör, består av fyra delar: de skapar förtroende, de är lagspelare, de skapar innovativa lösningar och tillämpar en kan-göra-attityd. Deras vision är att hjälpa fler att höra bättre.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att självständigt kontakta och bearbeta nya och befintliga kunder via telefon. Du arbetar införsäljande där du erbjuder Audikas tjänster i form av besöksbokning på Audikas kliniker. Vidare kartlägger du och ger grundläggande information om hörselvård, svarar på kundfrågor, dokumenterar, uppdaterar kontaktuppgifter och journalför ärenden. Du samarbetar tätt med kollegorna på Kontaktcenter och audionomerna på Audikas kliniker.

* Kontakta och bearbeta kunder
* Kartlägga och ge grundläggande information om hörselvård
* Dokumentera och journalföra i Audikas system
* Samarbete med kollegor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Minst ett års erfarenhet av kundservice och administration
* Meriterande med erfarenhet av försäljning, exempelvis telefonförsäljning
* Meriterande med erfarenhet eller intresse av hörselvård och/eller medicinteknik
* God dator- och systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen är du en serviceinriktad och empatisk person som har en god kommunikationsförmåga och trivs med att hantera utgående samtal till kunder. Du är självgående och strukturerad och har ett genuint intresse för andra människor. Vidare är du intresserad av att arbeta i olika system, hanterar flera uppdrag samtidigt och är snabblärd. Till sist är du en lagspelare som trivs i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Sundbyberg, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare