Kundrådgivare / Kundservicemedarbetare / Bankgirot

Kundrådgivare / Kundservicemedarbetare / Bankgirot

Vill du ha en central roll i den svenska betalningsinfrastrukturen? Har du dessutom tidigare erfarenhet av service och hantering av komplicerade ärenden och trivs med att ha telefonen som ditt arbetsredskap? Då kan du vara Bankgirots nästa kundservicemedarbetare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Om företaget

Bankgirot är ett svenskt clearinghus med över 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar närmare 8 miljoner transaktioner eller 76 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem.
Våra 160 medarbetare säkerställer system som möjliggör Autogiro, E-faktura och Swish. Vi garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.

Utöver att vara en central del i det svenska ekonomiska systemet så lägger Bankgirot stor vikt vid att skapa en engagerad och hälsofrämjande arbetsplats, där du som medarbetare får ta del av en rad olika hälsofrämjande aktiviteter, som exempelvis föreläsningar och fri tillgång till gym.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare tar du emot och administrerar inkommande ärenden främst via telefon och mail. Du hjälper kunder, banker och deras företagskunder genom att svara på frågor och hitta rätt lösningar. Supportärendena kan variera och är ofta kopplade till betalningar, exempelvis in- och utbetalningar samt rådgivning gällande Bankgirots produkter och tjänster vid implementering och användande.

Du kommer att tillhöra ett team på cirka 18 kollegor, på sikt finns det möjlighet att ha en central roll i utvecklingen av Bankgirots kundservice.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från service eller kundtjänst, gärna inom bank - och finans eller telekom
* Avslutad gymnasieutbildning
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* God systemvana

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är självgående och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Då rollen innebär uteslutande både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. Då du kommer att ansvara för att hantera och lösa ärenden på egen hand så ser vi att du är en lösningsorienterad och ansvarstagande person.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Liljeholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundsupport, kundservice, customer care, support, försäkring, lån, handläggare, kundservicemedarbetare, bank, finans, service, sälj, merförsäljning, telefon, Stockholm, heltid, kundtjänstmedarbetare, kundsupport, bank, finans, telekom

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.