Kundansvarig till Trane

Kundansvarig till Trane

Är du driven, strukturerad och har ett stort intresse för teknik? Vill du arbeta med förstklassig service och försäljning inom HVAC-branschen? Hos Trane erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och en långsiktig framtid hos ett växande företag med fokus på hållbarhet och innovation! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Trane.

Om företaget

Trane bidrar till sina kunders framgång genom att tillhandahålla innovativa, intelligenta och kundanpassade lösningar från ett brett utbud av energieffektiv utrustning. De tillverkar klimat, kyl- och värmesystem till byggnader, hem, industrier, fabriker och transporter. Trane arbetar för att få en bättre värld genom att ge sina kunder hög prestanda med mindre miljöpåverkan. Trane värdesätter expertisen som har ackumulerats under årtiondena och använder denna för att erbjuda de lösningar kunderna behöver för att nå sina verksamhetsmål. Trane har en stabil global närvaro som fortsätter att växa i imponerande takt och söker nu ytterligare en person till teamet i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du arbetar på kontoret i Stockholm där du lär känna Tranes produkter och teknik genom att ta hand om hela processen från offert till beställning gällande försäljning. Du ger proaktivt stöd till kunder och skapar långsiktiga relationer. Vidare tar du emot samtal och orders samt arbetar med förhandling av pris och prissättning. Fortsatt skapar du och följer upp offerter samt registrerar detta i interna system. Du kommer även att följa med på kundbesök och ha kontakt samt samarbeta med Tranes tekniker samt säljare.

I rollen som Kundansvarig erbjuds du en gedigen introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och kompetenser. Trane erbjuder både Trane Academy och Trane Technologies University som engagerat stödjer utvecklingen av talang och främjar tillväxten av de anställdas karriär genom kontinuerligt lärande. Du erbjuds kompetensutveckling som är utformad för att fördjupa dina kunskaper inom HVAC-system och -teknologier, företagets verktyg och processer samt både tekniska och kommersiella färdigheter.

* Ta emot orders
* Skapa och följa upp offerter
* Samarbeta med säljare, kunder och tekniker
* Du erbjuds kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift
* Eftergymnasial utbildning inom tekniskt område
Och/eller
* Teknisk arbetslivserfarenhet, meriterande inom området uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC)
* B-körkort
* Mycket god dator-, telefon- och systemvana
* Stort intresse för uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC)

För att vara framgångsrik i rollen som Kundansvarig ser vi att du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat och noggrant. Du är organiserad och har lätt för att planera din tid samt prioritera. Vidare är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Som Kundansvarig har du frekvent kontakt med kunder därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad och trivs både i samarbete med andra samt med självgående arbete. Du är driven och har en stor vilja att lära dig.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Skarpnäck
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.