Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundansvarig till Carotte Group

Har du erfarenhet av B2B försäljning, är redo för nästa steg i karriären och är en stjärna på att leverera förstklassig service? Brinner du för att skapa framgångsrika affärer på ett växande bolag där individuell utveckling är i fokus? Hos Carotte Group blir du en del av ett sammansvetsat bolag som kännetecknas av ett högt engagemang!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Carotte Group.

Om företaget

Efter en pandemi som slog hårt mot branschen står Carotte starkare än någonsin. Tack vare deras bredd inom Soft Facility Services har Carotte gjort en årsökning på 90 miljoner i intäkter från 2021 till 2022 genom att hjälpa kunder lyfta deras kontor till nästa nivå. De tre bolagen inom koncernen, Food & Event, Staff och Housekeeping, erbjuder en heltäckande leveranskedja av kvalitativa produkter och servicetjänster för arbetsplatsen. Med flertalet kommande event öppna för allmänheten ser Carotte även fram emot att ta ytterligare ett stort steg in på live- och upplevelseindustrin under 2023. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och man har sedan 2022 utökat med kontor i Göteborg, Malmö och snart även Jönköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig hos Carotte arbetar du med både befintliga kunder samt med nykundsbearbetning för att öka antalet köpande kunder. Du ingår i ett mindre säljteam där du får en nyckelroll i arbetet för att skapa samt utveckla relationer och affärer. Du arbetar med komplex tjänsteförsäljning och driver hela säljprocessen. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av små som stora företag till möten, offerthantering och uppföljning. Till en början tror vi att du fokuserar mycket på nykundsbearbetning för att bygga upp ditt kontaktnät.

Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt.

* Nykundsprospektering
* Boka och utföra möten
* Bearbeta och bibehålla kunder
* Mer- och korsförsäljning för nya samt befintliga kunder
* Ha förståelse för- och skapa behovsanalyser

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
* Vana av att genomföra uppsökningsarbete
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Det är starkt meriterande om du har branscherfarenhet
* Avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi är meriterande

För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete och du är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar och har lätt för att lära dig nya saker. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Mars eller enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, senior, säljare, account executive, Carotte, B2B, Stockholm

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare