Kontorsassistent till företag inom mätteknik

Kontorsassistent till företag inom mätteknik

Är du en initiativtagande person som vill arbeta i en varierande roll med stort eget ansvar och högt i tak? I rollen som kontorsassistent erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Då det finns en långsiktigt behov så finns det goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura söker en lagerarbetare till ett företag som främst arbetar med försäljning, support och service av produkter inom mätning. Företagets kunder är allt från företag inom bygg- och gruvbranschen till offentlig sektor och företag inom infrastruktur.

Du får veta mer om företaget vid ett första samtal.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter. Du är den som ansvarar för in- och utleveranser samt säkerställer att det är ordning och reda på lagret. Vidare ansvarar du för att uppdatera lagersaldot i företagets lagerflödessystem, SAP. Du spårar leveranser och sköter administrationen kopplat till företagets uthyrningsaffär. I rollen ingår även att packa upp de gods som inkommer till lagret samt att paketera de ordrar som ska levereras till kunderna.

Rollen innefattar även brevhantering, inventering, support i logistikfrågor och beställning av material och förbrukningsartiklar till lager och kontor. Du hjälper även till med inkommande serviceformulär som kunderna skickar in.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Ansvarar för in- och utleveranser
* Paketerar gods och bokar frakt
* Support i logistikfrågor
* Hjälper till med beställningar av material till samtliga team
* Administration i SAP
* Behjälplig med inkommande serviceformulär

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
* Goda kunskaper i Officepaketet
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och gör dig förstådd på engelska
* Meriterande om du är utbildad i transportfarligt gods, litiumbatterier
* Meriterande med erfarenhet av SAP

För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare ser du inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.