Hoppa till innehåll

Konsultchef till Hedera Group

Har du erfarenhet av vårdbemanning och är på jakt efter utvecklingsmöjligheter? Har du därtill ett starkt affärstänk och drivs av att skapa långsiktiga relationer? Hos Hedera Group erbjuds du en utmanande roll där du snabbt blir en viktig del i organisationens fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt i ett av bolagen inom Hedera Doctor & Nurse.

Om företaget

Hedera Group är en nyskapande aktör inom vård och omsorg, med en tydlig inriktning på bemanning, personlig assistans, kompetensförsörjning och rekrytering. Hedera Group erbjuder bland annat kvalificerade tjänster och specialister inom vård och omsorg för att uppfylla sina kunders specifika behov.

Sedan etableringen i början av 2016 har företaget haft en hög tillväxt och tagit plats som en av de framstående aktörerna inom vård- och omsorg i Sverige. Hedera Group har två verksamhetsinriktningar, Hedera Doctor & Nurse som arbetar med vårdbemanning och Hedera Assistans som levererar personlig assistans. Med en ambitiös strategi som innefattar både förvärv och organisk tillväxt, strävar Hedera Group efter en imponerande årlig tillväxt på 20%. Hedera Group tror på att bygga en företagskultur som främjar öppenhet, mångfald och ärlighet. Företaget är engagerade i att ge människor möjligheten att växa och blomstra i sina karriärer och vara en del av något meningsfullt. Hedera Group arbetar mot en framtid där dom inte bara är en av de mest ansedda företagen inom vård och omsorg i Sverige, utan också ett företag som är känt för sitt samhällsengagemang och inkluderande arbetsmiljö.

Hedera Groups vårdbemanning är uppdelad i två ben: Hedera Nurse och Hedera Doctor. Där du i rollen som konsultchef arbetar med såväl bemanning av läkare som sjuksköterskor.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos Hedera Doctor & Nurse arbetar du med eget kund- och budgetansvar samt helhetsansvar över bemanningsaffären. Du arbetar med såväl uppsökande av nya konsulter som relationsbyggande av befintliga, där du skapar tillväxt genom att rekrytera nya konsulter till uppdrag inom vård- och omsorgssektorn. I rollen arbetar du resultatorienterat med fokus på att regelbundet stärka och växa din konsultpool ute hos uppdragsgivare. Rollen kräver ett stort affärsfokus där du verkar för att skapa långsiktiga relationer med såväl kandidater som Hedera Doctor & Nurse kunder.

Med tanke på rollens breda karaktär får du stor möjlighet att sätta din prägel på dina processer. Som konsultchef på Hedera Doctor & Nurse erbjuds du stor möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års arbetslivserfarenhet av vårdbemanning i rollen som konsultchef
* Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Meriterande med erfarenhet av försäljning
* Meriterande med erfarenhet av andra roller inom vård och omsorg

För att lyckas i rollen är du målinriktad, har ett starkt affärsfokus och drivs av resultat. Som person är du också flexibel och prestigelös och trivs således i en dynamisk organisation med en vardag präglad av variation och högt tempo. Vidare arbetar du självständigt och har alltid kvalitén i fokus. I rollen har du flertalet kontaktytor vilket ställer stora krav på professionalism och kommunikationsförmåga. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och har en förmåga att skapa förtroende hos andra personer i din omgivning. För att trivas i denna roll är det också viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta med dina kollegor och bidra till en god stämning i teamet. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vasagatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Sundbyberg
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga