Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Konstruktör till Diskomat

Har du erfarenhet av mekanik och vill jobba med konstruktion? Söker du en tjänst där du får utvecklingsmöjligheter, axla ansvar och ta kliv i karriären? Hos Diskomat erbjuds du möjligheten att utveckla din kompetens inom konstruktion samt att ta mer projektansvar i takt med familjeföretagets tillväxt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Diskomat.

Om företaget

Diskomat är ett familjeägt företag som är en ledande leverantör av diskrumslösningar för krävande applikationer. Diskomat levererar lösningar till sjukhuskök, skolkök, food courts, personalrestauranger och flygkök som hanterar stora volymer disk, samt på a la carte restauranger som hanterar ett mer exklusivt och ömtåligt sortiment av glas, tallrikar, bestick och uppläggningsfat etc. Diskomat erbjuder bästa service och bästa kvalitet på strategisk nivå genom att skapa kostnadseffektiva, ergonomiska, energieffektiva och miljöanpassade disksystem och på detaljnivå som fokuserar på produkterna/diskgodset samt hanteringen av dem.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör arbetar du i en central och viktig roll tillsammans med säljare och projektledare i olika kundprojekt. Du ingår i projektet och bidrar med din expertis gällande behov, lösnings- och kostnadsförslag till ritningar, konstruktioner samt att sätta upp kundens behovsanpassade lösning. Projekten varierar i omfattning och längd baserat på kundens unika och specifika behov. Vidare för du ett tätt samarbete med montörer, servicetekniker och företagets leverantörer för att se till att projekten rullar på enligt tidsplan. Du fokuserar främst på 2D och 3D modelleringar genom att både arbeta med företagets grundutbud av produkter samt att anpassa specifika produktdelar till kunder.

* Projekt gällande behov, lösnings- och kostnadsförslag till ritningar och konstruktioner
* 2D och 3D modellering
* Samarbete med säljare och projektledare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetserfarenhet av materialproduktionssystem, mekanisk konstruktion eller maskinella anläggningar
* Meriterande med utbildning inom maskinteknik, mekanik, mekatronik eller inbyggda styrsystem
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska

I rollen trivs du som är engagerad och har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du är flexibel och tycker om att ha en variationsrik vardag. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår och vill hela tiden lära dig nya saker inom området. Självklart är du kommunikativ och trivs i en roll där du har många sociala kontaktytor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 apr. 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare