Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Key Account Manager till Stillströms Industrifärg

Är du en säljare ut i fingerspetsarna och vill kombinera försäljning med ditt intresse för produkter inom lackering? Vill du vara med på en tillväxtresa och utvecklas i högt tempo? Läs vidare nedan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stillströms.

Om företaget

Stillströms Industrifärg AB är en kunnig leverantör av färg och tillbehör för industrin. Företaget säljer våtfärg för metall, trä, plast, bil, flyg, tak, golv och rostskydd. I sortimentet finns även pulver, lim, olja, appliceringsutrustningar, skyddsmateriel, slip- och maskeringsmateriel samt sprayfärger. Företaget finns representerade i tre städer, Stockholm, Linköping och Eskilstuna.
Nu vill Stillströms Industrifärg utöka sin säljverksamhet i bolagets verksamhetsområde med en handlingskraftig säljare!

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Stillströms Industrifärg kommer du att ha en viktig roll vad gäller företagets expansiva utvecklingsresa. KAMs arbetsuppgift är försäljning och vara kontaktperson för tilldelade kunder och prospekts. KAM ansvarar även för de administrativa rutiner som är knutna till försäljningsarbetet. Dina arbetsveckor varieras genom arbete ute på fält hos kunder och beställare men också inne på kontoret. Du arbetar direkt under bolagets försäljningschef och rapporterar till denna. Du som KAM säljare arbetar på hela Stillströms distrikt som sträcker sig från norra Småland till norr om Uppsala. Tyngden för denna roll kommer ligga inom Stockholmsområdet då detta är ett område Stillströms vill expandera inom. Stillströms Industrifärg säljer Sikkens produkter inom Autosidan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1 års erfarenhet som fältsäljare
* Erfarenhet av försäljning eller kunskap inom billackering är starkt meriterande
* Flytande i svenska i tal och skrift
* B-körkort
* Vana av arbete med affärssystem

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare