Kampanjkoordinator / Koordinator till Hemköp

Kampanjkoordinator / Koordinator till Hemköp

Har du tidigare erfarenhet från arbete i matbutik och ett sinne för administration och struktur? Är du tillgänglig för omgående start och vill bli en del av Axfoodkoncernen? Hos Hemköp erbjuds du en nyckelroll där du blir en del av ett mindre team och får stor inblick i det dagliga arbetet kring kampanjer och Hemköps erbjudanden.

Om tjänsten

Det här är ett vikariat på 12 månader. Det finns möjlighet till förlängning av vikariatet.

Om företaget

Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. De har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker och man ingår i Axfoodkoncernen. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. På Hemköp är det högt till tak och de delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. De är måna om att stödja och uppmuntra deras medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos Axfood slutar aldrig lärandet! För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut.

Arbetsuppgifter

I denna roll ingår du i den centrala försäljningsavdelningen och dess kampanjteam. Som kampanjkoordinator är din huvudsakliga uppgift att ansvara för den löpande administrationen av kampanjerna i aktuella affärssystem. Du framställer underlag till kampanjer & klipp och säkerställer att kampanjerna genomförs korrekt genom affärssystemen hela vägen till butik. Vidare koordinerar du även informationsflödet inom teamet och mellan olika avdelningar inom Hemköpskedjan. I rollen supporterar du även andra team inom försäljningsavdelningen vid behov.

Ett urval av arbetsuppgifter är:
- Administrera kampanjer i SAP
- Administration av underlag med hjälp av excel och word
- Sammanställa rapporter från analysverktyg
- Support mot butik samt kampanjplanerare
- Korrekturläsning av flygblad, prisskyltar mm. Information av olika slag till butik

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* För att lyckas i rollen tror vi att du har någon av följande bakgrund:
o Avslutad eftergymnasial utbildning i kombination med att du tidigare har arbetat i en matbutik
o Erfarenhet från en administrativ roll, gärna inom dagligvaruhandeln eller leverantörsled

* Flytande i svenska i tal och skrift
* Meriterande om du tidigare arbetat i SAP

För att trivas i den här rollen har du en stor vilja att leverera resultat och är van att arbeta i högt tempo. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Som person är du duktig på att bygga nya relationer och är genuint intresserad av både affärer och konsumenter. Du har en även en öppen inställning till andra människor och ser ett stort värde i att samarbeta. Vidare är du en noggrann och en skicklig administratör tack vare ditt sinne för struktur.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: hemköp, kampanj, axfood, dagligvaruhandeln, sap, butik, butik, mat, administratör, koordinator, kampanjkoordinator, administration

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.