Junior utvecklare / programmerare

Junior utvecklare / programmerare

Är du nyexaminerad inom IT, data - eller systemvetenskap? Vill du arbeta för ett familjärt företag som ger dig stora utvecklingsmöjligheter med frihet under ansvar? Mobile Arts söker nu två drivna juniora utvecklare till deras utvecklingsteam. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Mobile Arts har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Mobile Arts en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Mobile Arts är en etablerad global leverantör av högteknologiska lösningar till mobiloperatörer. Företaget utvecklar affärskritiska telekommunikationssystem och applikationer som de tillhandahåller till mobiloperatörer och deras kunder på en världsomspännande basis, t.ex. ge stöd för lokalisering av nödsamtal. Produkterna hanteras genom grafiskt användargränssnitt och vissa applikationer utvecklade av Mobile Arts använder kartgenerering. Idag betjänar Mobile Arts mer än 40 mobilnätsoperatörer i Europa, Asien, Mellanöstern, Afrika och Amerika.

Som medarbetare på Mobile Arts kommer du ingå i en platt organisation som värnar om varje individs utveckling och mående. På Mobile Arts i Stockholm jobbar idag cirka 20 medarbetare. För Mobile Arts är det viktigt att varje medarbetare känner sig inkluderad. Det finns därför stora möjligheter att komma med förslag och idéer vad gäller både självutveckling och företagskultur.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklare / programmerare hos Mobile Arts kommer du få en gedigen introduktion och upplärning av deras produkter, framväxande teknologier och applikationer. Du kommer därför de första månaderna sitta med, hjälpa samt bli upplärd av seniora kollegor med målet att på sikt jobba självständigt och i team med felsökning och utveckling som backend utvecklare. Du kommer arbeta mycket med programmering i språket Erlang, konfigurering, testning och vidareutveckling av produkter. En viktig del av ditt jobb blir att informera och kommunicera med kunder, såsom företagskunder samt ingenjörs- och tekniska partners över hela världen.

I din roll som junior utvecklare kommer du arbeta med frihet under ansvar. Det innebär att du har möjlighet att arbeta både remote och på kontoret, där du initialt förväntas arbeta främst på kontoret under introduktionen. Övergripande arbetsuppgifter:

* Första månaderna sitta med, hjälpa samt bli upplärd av seniora kollegor
* Arbeta självständigt och i team med felsökning och utveckling som backendutvecklare
* Arbeta med programmering, konfigurering, testning och vidareutveckling av produkter
* Informera och kommunicera med kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetserfarenhet och/eller kunskap i Linux operativsystem (Red Hat, Fedora, Ubuntu etc)
* Förstå programmering i grundläggande programmeringsspråk (C, C#, Java, C++, Ruby etc)
* Kandidatexamen (eller högre) i datavetenskap, datateknik eller relaterade områden
* Kunskaper om vanliga skriptspråk är meriterande (Python, Bash, Perl, Ruby, C-shell etc)
* Intresse för funktionell programmering (Erlang, Scheme, Lisp etc)
* Mycket goda kunskaper i engelska såväl i tal som skrift

För att trivas i rollen som junior utvecklare / programmerare hos Mobile Arts ser vi att du drivs av att arbeta lösningsorienterat både självständigt och med andra människor. Du har därför en god kommunikativ förmåga och att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Du har ett starkt intresse för att lära dig nya teknologier och applikationer.
Mobile Arts har inga hårda krav på specifika programmeringskunskaper men vill gärna höra om alla programmeringskunskaper du har. Och även dina kunskaper om databaser, databehandlingsverktyg och operativsystem. Om tillgängligt, dela gärna länkar till offentlig kod eller projekt som du kan ha deltagit. Du är entusiastisk över att lära dig ny teknik och ivrig att förbättra dina färdigheter. Eftersom Mobile Arts nästan uteslutande arbetar med Erlang anses denna erfarenhet vara ett plus.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.