Junior utesäljare till ATC Tape Converting

Junior utesäljare till ATC Tape Converting

Är du nyfiken på försäljning och vill utvecklas inom området i ett väletablerat företag? Är du samtidigt en driven person med ett tekniskt intresse som trivs med varierande uppgifter där du får knyta kontakt med kunder? Då är rollen som utesäljare till ATC Tape Converting något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ATC Tape Converting AB.

Om företaget

I över 25 år har ATC erbjudit ett brett sortiment av tejp från såväl egna som andra ledande varumärken. Med deras gedigna erfarenhet får deras kunder förslag på rätt lösning anpassad för en specifik applikation. Denna lösning leder till ett smidigare arbete för kunder tillsammans med en hållfast sammanfogning med ett kostnadseffektivt material.

ATC tillhör OEM-koncernen med huvudkontoret i Tranås. De omsätter ca 4 miljarder och har över 1000 anställda.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos ATC bygger du relationer med både nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete som bland annat består av att boka och genomföra kundbesök, driva projekt och sälja in tekniska lösningar till kunder. Tillsammans i ett tätt samarbete med dina kollegor delar ni erfarenheter och kreativa lösningar med varandra. Du utgår från kontoret i Järfälla och ansvarar för södra distriktet där tjänstebil ingår.

* Bearbetning av nya och befintliga kunder
* Genomföra kundbesök, driva projekt och sälja in tekniska lösningar till kunder
* Självständigt planera, genomföra och följa upp ditt arbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års erfarenhet av försäljning eller kundkontakt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort
* Meriterande med teknisk bakgrund

För att trivas i rollen som utesäljare hos ATC ser vi att du är en driven och social person som trivs med att jobba i team och att kommunicera med andra. Du är nyfiken, initiativtagande och motiveras av att arbeta mot mätbara mål. Vidare ser vi att du besitter god förmåga att bygga relationer till andra, tar stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter, arbetar strukturerat och driver dina projekt framåt självständigt. I den här processen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Järfälla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.