Junior Tekniker inom Microsoft 365 till Axfood IT

Junior Tekniker inom Microsoft 365 till Axfood IT

Är du en driven och engagerad tekniker som söker en tjänst där du får arbeta hands-on med tekniken? Har du arbetat inom Microsoft 365 miljön och gillar att grotta ner dig i teknik och problem? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

Axfoods IT-organisation, även kallad Axfood IT, består i dagsläget av 300 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt marknaden för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar företaget ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Läs mer om Axfood IT här: https://www.axfood.se/nyhetsrum/nyheter/livet-pa-axfood-it--medarbetare-ger-insikter-i-nytt-poddavsnitt/

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker hos Axfood IT kommer du att arbeta i Microsoft 365 teamet där du rent tekniskt kommer att implementera och utveckla de nya tekniker som ni i teamet tillsammans kommer överens om. Du arbetar hands-on med tekniken och blir teamets utförare av nya tekniska idéer och funktioner. Teamet du arbetar tillsammans med är ett seniort team inom Microsoft 365 där det ingår bland annat en lösningsarkitekt som du arbetar tätt med. Vidare arbetar du gränsöverskridande över hela Axfood koncernen och blir en viktig teknisk spelare i organisationen.

* Implementera tekniska MS365 lösningar i organisationen
* Föra ett tätt samarbete med lösningsarkitekten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från en teknisk roll inom Microsoft 365 miljön, exempelvis IT-supporttekniker eller servicedesk
* Stort tekniskt intresse och teknisk kunskap inom flera områden
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Som person är du serviceinriktad och trivs när du får hjälpa andra i tekniska frågor samtidigt som du är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva arbetsuppgifter framåt. Du testar mer än gärna nya arbetssätt och stimuleras av att utvecklas och lära dig nya saker. Du är öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig även fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och lära. Slutligen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.