Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior Skadereglerare hos Trygg-Hansa

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en norsktalande Skadereglerare till Trygg-Hansas kontor i Stockholm. Brinner du för kundkontakt och god service? Har du goda kunskaper i norska? Då kan rollen som Junior Skadereglerare vara någonting för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som till en början varar augusti ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Trygg-Hansa. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Trygg-Hansa har god kunskap om vad deras kunder råkar ut för och vad som skapar oro och osäkerhet. Den kunskapen använder de för att förebygga skador i livets alla skeden. Ett exempel är deras arbete för ungas psykiska hälsa. Som engagerad partner till Avicii Arena ökar de medvetenheten om dessa frågor. De bidrar även till att Bris kan hålla öppet dygnet runt. Vattensäkerhet ligger också Trygg-Hansa varmt om hjärtat. Sedan 1959 finns deras ikoniska livboj vid över 80 000 vattennära platser över hela landet. De vill att så många barn som möjligt ska lära sig att simma och känna sig trygga vid vatten. De stöttar Svenska Livräddningssällskapet men även Babybojen och deras årliga vattensäkerhetskampanjer ingår i deras arbete med vattensäkerhet. För Trygg-Hansa är detta ett sätt att bidra till en tryggare framtid och ett hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

I Affinity specialiserar du dig på tilläggsförsäkringar genom B2B-partners - det kan exempelvis röra sig om försäkringar för produkter som säljs av återförsäljare, där försäkringarna säljs tillsammans med produkterna. När en kund i butik tecknar en produktförsäkring för sin nya TV, ser du till att den repareras eller ersätts med en ny om olyckan skulle vara framme. Du hanterar också dagligen ID-skydd, som när en kunds identitet blivit kapad och förövaren har handlat på kundens kredit eller tecknat abonnemang i kundens namn. Din uppgift är att vägleda och hjälpa kunden genom hela processen, ge förebyggande råd och hjälpa till att bestrida fakturor.

Affinity finns representerat i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Som skadereglerare ansvarar du för att erbjuda snabb, smidig och professionell service över telefon, mejl och chatt till kunder som drabbats av skador. På kontoret i Stockholm arbetar ett 50-tal personer inom Affinity.

* Hantera skaderegleringsprocessen med kunder och partners
* Hjälpa kunder med Trygg ID-försäkring vid ID-bedrägerier
* Hantera avbeställningsförsäkringar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant arbetslivserfarenhet
* Meriterande med erfarenhet från liknande roll
* Krav på att både tala och skriva norska

Som person är du driven och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Du är effektiv samt strukturerad och är en naturlig problemlösare. Utöver det känner du dig trygg i sociala sammanhang och brinner för att ge god service.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.